LÄNGTAR EFTER HÖSTEN

Längtar ni också efter höstmyset nu? Sommaren har verkligen varit riktigt lång i år, jag har ju jobbat varenda dag sedan 17 juni då vi påbörjade flytten in i nya lokalen. 22 juni hade vi invignings-mingel och butiken fylldes med massor av folk, under 24-25 juni satt jag med sista inköpen för sommaren (invigningens försäljning gjorde att jag behövde köpa in mycket mer än planerat) och sen 26 juni har jag varit i butiken varenda dag och arbetat, mött kunder, känt lyckorus över hur bra allt blivit, fyllt på hyllor och bord, sålt slut på kundfavoriter och njutit så mycket av att jag får göra det allra bästa i livet. Det här är min verklighet, jag jobbar med något jag älskar och inte en enda dag har jag känt att det tagit emot, att jag inte haft lust eller orkat, all kundkontakt och personliga möten med er som hittat dit har fyllt mig med sån glädje och kraft för det jag gör, hela tiden.

Juli började kyligt och med perfekt shoppingväder, likaså fler dagar däremellan sommarens hetaste vecka och jag har utnyttjat varje dag till max genom att fylla kvällar och mornar med frukost i trädgården hos mina föräldrar, powerwalks, datenights med han jag gillar allra mest, pröva nya matställen och kvällar med vänner. Hunnit så mycket mer än jag gjort de senaste somrarna i livet fast att jag jobbat. Den sociala tiden med nära och kära har också gett mig kraft till allt annat och jag har känt att jag är så lyckligt lottad som har så många underbara, roliga och fina människor runt omkring mig. Sista veckan i juli ägnade vi åt att packa ner livet åter en gång i banankartonger och finally, 1 augusti flyttade vi från ettan på Signalen till vår nya stora 2:a på 72,5 kvm cirka 1 km bort. Som vi trivs och jag vill visa er hur vi har det inom kort!

Men även om jag längtar efter myset som kommer med hösten så är jag glad att vi faktiskt har några sommarveckor kvar att förgylla 2019 med och de innehåller bland annat ledig tid och ö-luff i Grekland med min karl, Formex-mässa och julbeställningar, för att sen vid 2a september (min födelsedag, viktigt att notera) påbörja höstens rutiner med annorlunda jobbschema, annat fokus och äventyr. Dessutom fick jag precis besked om att alla mina fem arbetspass under v.33 på TS blev avbokade med full betalning (oh yeah vilket flyt) och jag kommer att få några helt lediga dagar att bara andas på redan nästa vecka, vilket jag tänker att jag är så värd nu.

44 svar på ”LÄNGTAR EFTER HÖSTEN”

 1. Både och 😉 jag tycker inte det varit så mycket ”sommar” här i sverige-men jag har ju haft 1 vecka på Kreta så klagar ändå inte *leer*

  Åhh förstår att du längtar till flytten, verkligen skillnad storleksmässigt, såå kul för er<3

  Sv: Åhh ja vill gärna läsa om er resa sen!!<3

  Kramar!

  1. Hehe, förstår att du inte tycker det, men jag är tacksam att det varit lite varierat sommarväder i år 🙂
   Ja det blev rejäl skillnad, så roligt att vara på plats! 😀 <3

   Kramar!! <3

  1. Ja det är den faktiskt och visst hade det varit härligt med längre sommar, men uppskattar den så mycket när den väl är här bara för att den är just så kort 🙂 <3

 2. Du är verkligen värd några andningsdagar! Jag beundrar verkligen ditt driv, och jag älskar hur du skriver och beskriver saker! 😀 Kram <3

  1. Tack snälla Yasmine för att du tycker det! Vad kul att du tycker om det och hur jag skriver! 😀 TACK! Kramar <3

 3. Va grymt att du fick full betalning 😀 Jag hade gärna velat ha ett inlägg där du berättar om skillnaden mellan dina arbetstider från sommar till höst. Hade varit väldigt intressant att läsa om 😀

  1. Ja skönt när man var så inställd på jobb och får ändra om planerna 🙂 Absolut, ett sånt inlägg ska jag fixa så du får svar på tal! 😀

 4. men åhh gosefilt
  nej ja avskyr ju höst o vinter så vi kan ta våren direkt i stället .
  det enda mysiga nu är ljusen o varmt te igen

  så kul när de går bra kramiz

 5. Du är så värd det! Från torsdag 20:15 nästa vecka är jag också alldeles ledig, utan att ha tagit ledig. I en hel vecka!!!

 6. Jag längtar också så mycket efter hösten! Tycker också denna sommar varit så himla lång? Alla andra jag pratat med tycker att den susat förbi, haha, så det var ju skönt att jag fick medhåll någonstans nu. 😉

  1. Eller hur, visst känns det som att den varit det? Haha tur vi har varandra att ge medhåll till 😉 Nu är vi redo för hösten!

 7. Härligt att höra att du har haft det så fantastiskt i sommar och att allt fortfarande går bra med butiken, om inte bättre!
  Spännande att ni flyttat, stort grattis till er! 😀

 8. Åhhjaa jag är redo för höstmyset ändå!! Några saker till jag ska pricka av på min sommar bucketlist bara seeeen är jag mer än redo haha 😀

 9. Jag håller verkligen med dig! Även fast det är så skönt med sommaren och värmen så känner man alltid en bit in i augusti att det ”börjar bli dags” att krypa in och bara mys ner sig!

 10. Din sommar tycks ha varit magisk! Så glad för din skull! Och vilken höst ni har framför er med resa i Grekland – kul. 🙂 Önskar dig en fantastisk fortsättning på året.

  Svar: Tack så mycket för de fina glada orden och för gratulationen. <3 Vi är så klart mycket glada.

  Kram

  1. Det har den verkligen varit! Greklands-resan är snart slut men oj vilken drömresa det varit kan jag lova! 🙂 Tack snälla och jag säger detsamma till dig, bröllop som precis varit och er resa som ni kan se fram emot! 🙂

   Kram på dig <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *