LÄNGTAR EFTER NYA HÄRLIGA KUNDMÖTEN I VÅR

Idag tillbringar jag hela dagen ute i butiken i Västergarn. Kände att jag behövde komma igång med vårstyling så fort som möjligt nu för att hinna få klart allt till öppningen som är nästa helg och det var en hel del nyheter som ska plockas upp och frontas. Jag ska förflytta kassadisken för att skapa lite förändring i lokalen och nya säljytor, så hoppas det blir som jag tänker mig. Ska visa er massa bilder innan öppningen, jag lovar!

Annars då? Tycker det är skönt att det vankas helg, även om jag ännu har massvis av jobb att beta av innan kursstart på måndag. Vi har även afterwork inplanerat imorgon med min familj och det ska bli så himla mysigt att starta helgen med lite god utemiddag och trevligt sällskap i Visby. Sen ska jag passa på att njuta lite extra av lördagen för nästa helg drar lördagsöppet igång i StyleMood’s butik igen och då är det bara påskafton och midsommardagen som är lediga lördagar på 46 veckor, och hur långt bort känns inte det? Men det ska bli så rackarns kul att få komma igång med försäljningen igen och jag längtar som en dåre efter alla nya härliga kundmöten i vår, det är det bästa med mitt jobb!

34 svar på ”LÄNGTAR EFTER NYA HÄRLIGA KUNDMÖTEN I VÅR”

 1. Tänkte att det skulle kunna vara en kul liten roadtrip att åka ut till din butik någon gång i framtiden då jag verkligen gillar dina varor, sen såg jag att det var i Gotland du var placerad. Gick från en ”liten” roadtrip till en på 8+ timmar haha! Kanske någon gång dock!

  1. Haha, ja det blev kanske en lite lång shopping-roadtrip! Men tur att webshopen finns och att du kan klicka hem alla finheter direkt därifrån! 🙂

 2. Ska bli kul att se bilderna på butiken sen 🙂
  Oj, två lediga lördagar på 46 veckor. Det är tufft det för oftast är det då vänner och andra är lediga och kan hitta på något. Butiken har i och för sig inte öppet sent på kvällen och man kan ju alltid hitta på något då men har man jobbat en hel dag brukar man vara trött.
  Kram

  1. Åh vad roligt att du tycker det, bjuder på liten tjuvglimt idag men mer kommer när allt är färdigt! 🙂 Ja, det är tufft, men jag vet ju samtidigt att det är värt det i det långa loppet. Får försöka parera in träffar och middagar på kvällarna istället för mitt på lördagsdagen, så det går 🙂 Kram!

  1. Ja det ska bli superkul, ser verkligen fram emot kvällen och sen vårens öppning nästa helg! 🙂 Kram

  1. Ja det är verkligen kul och hålla på i butiken, så man får inspirera kunderna 🙂 Ha en fin fredag. Kram

 3. Så skoj med afterwork 🙂 Klart jag kommer förbi butiken vännen <3 Så skoj det skulle vara att få träffa dig.
  Kram och ha en underbar fredag <3

  1. Ja det ska bli himla mysigt! 🙂 Åh så kul vännen, det ser jag verkligen fram emot och ska bli så kul och få träffa dig äntligen! Ha en fin fredagskväll <3 Kram

 4. Hoppas att du och familjen hade det mysigt igår och att du får en fortsatt fin helg.

  (Sent) Svar: Ja, att blicka tillbaka på minnen från året som gått var fint. Det ger perspektiv.

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *