LÄNGTAR TILL HELGEN

Den här veckan vill inte gå fort för en gångs skull, men antar att det bara är för att jag ser fram emot helgens mysiga inplanerade träffar och butiks-häng och att Patrik då äntligen ska gå av en hel vecka med jobbnätter. Men nu har jag åtminstone veckans första tre jobbpass på TS bakom mig (bara ett kvar denna vecka) och jag ska ägna min fria torsdag åt jobb i butiken och packa upp en ny leverans, färdigmålning av mitt skåp och ordnande av goodiebags inför söndagens pysselkväll. Och sen på fredag har jag ett förmiddagspass på TS innan jag bestämt träff med min bästa vän som jag inte sett på två månader pga sjukdomar och vardagskrockar. Tur att vi pratar/smsar mest hela tiden, annars hade jag inte stått ut för allt jag behöver diskutera och prata om med henne.

Ikväll ska vi  ha vår vanliga onsdags-tacos och fortsätta längta till helgen, jag ska passa på att jobba, krypa upp i soffhörnet och gå loss på attgöra-listan med serier på tvn som sällskap, för att få färdigt inventeringsunderlaget i en fil och sedan bokslutet så det kan lämnas in till Skatteverket. Vad gör ni ikväll?

Imorgon ska jag få hänga här, i butiken och mysjobba på en torsdag. Sånt älskar jag!

36 svar på ”LÄNGTAR TILL HELGEN”

  1. Ja, det är härligt även om jag är på vift och jobbar som vanligt i butiken då 🙂 Ha en fin helg!

 1. Hoppas först och främst att veckan inte går fort så du hinner med allt under veckan och att helgen går långsamt med allt som ska göra och speciellt mer eran pysselkväll!! 😍 Mysig onsdag med massor av mys och några saker som ska göras. Låter verkligen som vardagen rullar på med massor av TS jobb och mysigt att få hänga med din bästa vän som du inte träffat på ett tag ❤️ Pusssssss!

  1. Jaaa, veckan var lite för seg men sen kom helgen och igår hade vi en fantastisk pysselkväll!! 😀 Det gör den verkligen, men ser fram emot lite mer vår och roliga projekt än tråk-vardag faktiskt, så hoppas mars kommer med det 😀 Supermysssss och träffa henne äntligen <3 PUUUUSSSS!!

  1. Ja det blir ett riktigt härligt avslut på veckan! 🙂 Ja verkligen så mysigt att ha hemmakvällar tillsammans nu!

 2. Det är redan torsdag och snart helg! Låter som att du har roliga torsdags- och fredagsplaner framför dig enligt mig. Hoppas att du får en fortsatt fin vecka!

  1. Ja de har varit härliga dagar och en ännu härligare helg står för dörren. Ha ett fint avslut på veckan!

 3. Livspussel är inte alltid awesome…!

  Jag ägnar kvällen åt mat och Gossip Girl. Är ett litet åskmoln och det är lika bra att jag håller mig undan 😉

  1. Nej det är det verkligen inte… 🙁 Åh haha, helt rätt att bara vara själv och mysa med sånt man gillar då! 😉

 4. Jag har haft full rulle hela dagen. Lämnat paket, hämtat paket, fotograferat material, fikat, jobbat och nu ska jag snart börja med maten. Ikväll blir det förmodligen mer jobb och såklart Wahlgrens Värld 😀

  1. Ja det är alltid mysigt och uppiggande mitt i veckan 🙂 Tack det gick det verkligen! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *