LANSERINGS-FREDAG

– Inlägget presenteras i samarbete med mitt egna bolag StyleMood –

Äntligen en riktig ”sittahemmaochjobba”-dag. Har inte haft någon sån dag på sååå länge så det kändes riktigt skönt och jag har verkligen kommit ifatt i jobbhögen med saker som hamnat på att-göra-listan. Dessutom så släpptes mitt skåp online idag (första produkten i min egna kollektion), så nu har jag börjat lanseringen vilket känns fantastiskt och ungefär en gång i veckan fram till sommaren släpper jag en ny produkt/möbel från kollektionen. Det är både stort, läskigt och så häftigt!

Under dagen har jag, förutom att släppa skåpet i webshopen, även färdigställt mitt lite småhemliga sidoprojekt som jag har haft den senaste månaden och nästa vecka är det… LANSERING. Ni får veta mer då såklart! Jag har matat in nästa veckas leveranser med nyheter så allt finns redo för förbeställning i webshopen redan nu, fokuserat på att förmedla marknadsföring av skåpet i sociala kanaler och bockat av ett samarbete. Haft kunder som hämtat varor, förberett för flera beställningar som ska packas i helgen (alltså återigen, vilket supervecka i webshopen!), mailat ut fakturor som låg i kö, slängt iväg förslag på höstorder hos en leverantör, fått undan mailhögen (hehe, har blivit en sån där som hamnat efter för får så mycket mail nuförtiden), spånat på namn för mina kommande möbler och fixat lite bilder. I helgen ska jag äntligen få åka ut till butiken igen, förbereda inför påskveckan, göra plats för nyheterna och hoppas på massa härliga kundbesök förstås!

Jag hoppas att ni kan se hur skåpet tillverkats med omsorg och min kärlek för hantverk, att det med en touch av Gotland blir en möbel som är både hållbar, tidlös och unik. Läs mer och se fler bilder av skåpet i min webshop.
Egen kollektion – Skåpet VÄSTERGARN, 2999 SEK

26 svar på ”LANSERINGS-FREDAG”

 1. Så kul! Stort heja dig 🙂
  Låter spännande med sidoprojekt, blir ju nyfiken nu 😉 *leer*

  Hoppas Du får en Toppen lördag finaste<3

  Kramar

  1. Tack fina du 🙂 Ihh, ja så kul grej och jag ska berätta senare i veckan! 😉
   Hoppas din vecka börjat grymt vännen <3
   Kramar!

 2. Men guuuu vad spännande!! Nu blev jag verkligen så sjukt nyfiken!!! Ser så mycket fram emot att få se allt (lova att ta mycket bilder och besrätta allt – okej??)!! Kram finaste <3

  1. IHhhh, det kommer snart, jag vill ju bara berätta nu, men får hålla på det liiiiite till!! 😉 JA jag lovar!!! Kram fina <3

 3. Heja dig!

  Svar: Tack för dina fina ord om min Bucket list! <3 Och tack än en gång för att du generöst delade med dig av tips inför USA-resan.

  Kram

  1. Tack fina du! Så lite så, glad att jag kunde dela med mig av det jag upplevde på min resa 🙂
   Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *