LIVET ÄR CRAZY

Känner att jag lever, mitt i bubblan där jag får vara mitt allra bästa jag. Älskar det här, dagarna är långa, intensiva, häftiga och så lärorika, likaså känslorna i kroppen när jag påminner mig var jag började och hur långt jag tagit företaget fram till idag. Kan knappt förstå det själv, allt som händer i företaget just nu, men om fyra veckor är jag chef till tre andra människor och inte längre bara till mig själv och genom några konkreta och tydliga meningar ska jag räcka över mitt ”verk” och lära dem allt det jag har lärt mig under dessa fem år, för att de ska förstå vad jag vill förmedla med StyleMood till alla kunder och besökare. Det är så läskigt, men så coolt. Och om endast tre veckor är det midsommarafton och dags för premiärhelgen i nya butiken i Ljugarn! Livet är crazy, tänk att jag har skapat allt det här. Så mäktig tanke.

Hur som helst. Helgen stundar och jag har de senaste dygnet plockat upp tre pallar med nya varor, stämplat presentkort, packat beställningar, postat paket i omgångar och packat kartonger med varor som ska ut till Ljugarnsbutiken. Det har kommit in så mycket fint inför sommaren, bland annat ett magiskt skåp i återvunnet trä som är över två meter högt och så maffigt. Patrik jobbar natt hela helgen men är ledig nästa vecka, så jag kör jobb-race i soffan nu på kvällarna för att hinna ifatt ytterligare lite och det är faktiskt en rutin jag gillar ganska mycket, för att sedan kunna ha någon fri eftermiddag då när han är ledig sen. Passar på att bjuda på några bilder från butiken, just där ska jag ju såklart spendera de närmaste dagarna med härliga kundbesök och öppetdagar, det ser jag verkligen fram emot! Ha en fin helg!

34 svar på ”LIVET ÄR CRAZY”

 1. du är så himla duktig <3 känn dej stolt ja det ska du
  älskar vita vasen så fin ernst .
  hoppas att du får n mysik jobb helg nu då kram

  1. Det kommer det verkligen, så pirrigt!! Absolut, det tro jag med och jag skulle aldrig göra det halvhjärtat <3

  1. Ja det gör jag verkligen. Det gör jag i normala fall med, men jag är ganska bra på att anpassa mig efter kväll/morgon-jobb utifrån hur Patrik jobbar och det är härligt. 🙂

 2. Jag vet att jag säger det hela tiden, men jag menar det varje gång. Det är så otroligt häftigt och motiverande att läsa om allt du gör. Det visar att hårt arbete och mycket slit ger resultat! Det kommer gå galant för dig att vara chef, det är jag övertygad om! Och så smart att kunna arbeta ikapp nu för att kunna vara ledig med honom sedan 🙂 Kram

  1. Men åh!! Jag blir så glad varenda gång du säger det, det värmer så ska du veta. Ja det är verkligen så, allt slit och kämpande ger resultat bara man har tålamod och det är ju fantastiskt! Tack jag ska göra mitt bästa och det är verkligen så roligt tid som väntar nu!! 🙂 Kram

  1. JAAAAA sååå spännande att det börjat pirra i magen nu!!! Tack fina Amanda, jag ska ge järnet!!! 😀

  1. Ja det blir kul att utvecklas inom den rollen också! Tack snälla du för de fina order! 😀

 3. Fint att läsa om din trivsamma tillvaro. Det gläder mig. <3
  Som vanligt bjuder du på inspirerande bilder, tack för det.

  Svar: Tack så mycket för dina ord. <3

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *