MATTFABRIKEN

– Inlägget är sponsrat i samarbete med Mattfabriken –

Vi behöver försöka få det lite trevligare här hemma kan jag tycka och med textil, så blir ett hem direkt mycket mjukare och mysigare, har ni tänkt på det att det faktiskt inte är mycket som behövs? Och ja, mattor behöver vi faktiskt, en ullmatta eller annan större i vardagsrummet under soffan och soffbordet skulle vara så fint. Och intill sängen, så man sätter ner fötterna på något mjukt på morgonen, det hade varit en skön känsla när man precis har vaknat. I köket har vi ingen matta, tycker det är svårt där och gillar golvets mörka färg för mycket för att lägga på något, men under matbordet har vi en som är gjord av återvunnet läder och den älskar jag.

Har ni hört talas om Mattfabriken? De har ett brett sortiment med mattor online, verkligen massor av olika varianter att välja på och kan ge dig som kund goda råd inför ditt mattköp. Dessutom erbjuder de alltid fri frakt, som är klimatkompenserad, och 100 dagars öppet köp, ifall om du inte skulle bli nöjd eller behöva byta en matta som inte riktigt känns rätt hemma hos dig. Så bra!

De har inspirerande bilder för sina produkter, som gör att man får bra överblick på mattorna och de finns allt från jutemattor och dörrmattor till trasmattor och ryamattor. Mattfabriken har snabba frakter och bra priser på mattorna, samt en superbra storleksguide för dig som undrar hur stor matta du behöver om du tänkt att ha den under soffan, matbordet eller sängen exempelvis. Fastnade personligen verkligen för både ullmattorna och en del av de större mattorna med lite art-mönster på, måste titta närmare på dem. Såg även att de har vinterrea med upp till 70% rabatt, så kika in i deras webshop direkt, om ni också är sugna på ny matta till hemmet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *