ME-TAG

Jag gör: alltid lite mer än vad som behövs och jobbar helst hela tiden. 

Jag kan: mycket mer än vad jag tror, men är bra på att tänka att det jag inte kan det kan jag lära mig. Är lite som Pippi, ni vet ”det har jag aldrig provat förut så det kan jag säkert”.

Jag köper: mest saker till bolaget, och det är som rena rama julafton varje gång en leverans kommer till lagret. För egen del är jag ganska snål och unnar mig inte mycket.

Jag borde: göra bokslut för 2020, börja yoga och vara ledig.

Jag måste: alltid äta när jag är hungrig för annars blir jag matarg och kan inte tänka.

Jag vet: inte hur det känns att ha ont i huvudet för det har jag aldrig haft. När jag har ont, så har jag ont i magen och kroppen.

Jag tycker: om Patrik, att jobba, resa och sätta upp mål. Och massor av annat så som lösviktsgodis, hemmakvällar, mina vänner, diskussioner, att sitta och stirra rätt ut på människor på flygplatser exempelvis och att drömma.

Jag tänker: väldigt mycket på allt. Det gör att det kan bli för mycket emellanåt, men det är också en fördel då jag tar beslut eftersom jag hunnit parera både för- och nackdelar, tänkt på vad jag känner och hunnit analysera följderna.

Fotograf: Beatrice Jakobsson

Jag förbrukar: väldigt mycket kaffe, förpackningstejp och poddar (lyssnar på det jämt). Dessa saker beskriver min vardag utmärkt kan jag säga.

Jag lyssnar: hellre än att prata själv, till en början. Känner in människor på så sätt, lär känna dem och studerar tyst. Därför tar det lång tid för mig att lita på andra också.

Jag drömmer: om hus, resor, att skaffa familj, omsätta 2 miljoner i bolaget och att öppna en tredje butik.

Jag längtar: till sommaren, till att allt fler blivit vaccinerade och coronan försvinner och till att vi kan resa och se världen igen. OCH KRAMAS!

Jag fasar: inför min pension (även om den är väldigt långt bort, men känner hur jag måste börja pensionsspara NU). Tänker ofta på pengar och ekonomi.

Jag använder: sällan min hårborste. Vem har tid för sånt, haha!? Verkar ha klarat mig såhär långt ändå.

Jag njuter: av att springa, blunda mot solen, må bra, äta god mat, få möta människor genom mitt företag och nätverka, av att få utvecklas, lära mig och att skapa.

Jag blir: aldrig väldigt arg eller trött. Blir jag arg, då får man reda på det och det går allt som oftast över väldigt fort för orkar inte vara arg, tycker inte om den känslan.

Jag äter: gärna Patriks goda kötträtter, grekisk sallad, tacos och asiatisk mat! Och charkisar och ostar, det är en stående favorit som vi alltid dukar upp med när det är något speciellt.

Jag dricker: mest kaffe. Svart kaffe.

Jag struntar: gärna i att vika tvätten för det är något av det tråkigaste jag vet. Dock vet min karl detta så han försöker alltid se till att jag inte slipper undan.

Jag ska: aldrig sluta uppfylla saker jag drömmer om eller kämpa för det jag vill ha.

Jag sparar: just nu till hus, en flådig bil (har precis köpt en ny, eller rättare sagt bättre begagnad jobb-bil), våra framtida resor och kontantinsatser.

Jag brukar: skratta högt och mycket. Älskar att skratta med mina medmänniskor och har lyckan att göra få göra det varje dag.

Jag tittar: helst på serier eller tramsiga filmer som får mig att gråta.

Jag läser: bara böcker om jag är på semester. Får inte in det i livet annars, är verkligen så dålig på det.

Jag vill: att det ska bli lite tryggare på alla fronter och lite mer vardagslikt det som var innan pandemin. Är trött på inre oro, att inte veta hur säsonger kommer se ut, ekonomiska kriser i branscher och att vara rädd.

22 Replies to “ME-TAG”

 • Oh otroligt att d aldrig haft ont i huvudet, det har jag då och då och skulle gärna vara skonad från det. Så fina bilder i ditt ME inlägg

 • Kul lista att läsa!:) läser också bara böcker på semestern, men på senaste tiden har jag börjat ta prommisar varje dag och då har jag börjat lyssna på ljudböcker istället 🙂

  • Tack snälla! 🙂 Vad skönt, jag lyssnar alltid på poddar då jag gillar det konceptet bättre 🙂

 • Vilken fin lista <3 Är så avundsjuk att du aldrig haft ont i huvudet, jag har glömt hur det känns att inte ha ont i huvudet 🙁 kram

  • Tack snälla du <3 Ja det är tur men å andra sidan har jag istället haft väldigt ont i magen i mitt liv, så tror man är lite antingen eller person 🙂 Hoppas du kan få hjälp om du har kronisk huvudvärk! Kram

 • Vilken härlig lista! Jag va som dig innan och använde sällan hårborste, men har blivit bättre på det de senaste åren…hahaha

 • Vad skönt att du aldrig har haft ont i huvudet, det kan jag ha väldigt ofta. Mindre skönt att du får ont i magen och kroppen!

  • Hahha roligt att du också blir det 😉 Nej typ samma här, man har typ 15 minuter på sig att fixa något att äta innan jag är världens mest otrevliga människa 😉 Åh, det skulle jag behöva hjälp med så kanske hör av mig!! 😉

 • Du är grym! Men viktigt att prioritera vila och återhämtning också ju, även om jag också vet hur lätt det är att jobba jobba jobba. Önskar att jag hade lite mer av din Pippi-mentalitet, jag är mer osäkert lagd. Kram!

  • Tack snälla! åh ja absolut, jag vet mina signaler men också att jag kan jobbajobbajobba så länge jag tycker att det är roliga saker. 🙂 Den kanske kommer! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *