MÖBLER FRÅN WEGOT

– Inlägget är sponsrat i samarbete med Wegot –

Jag har en stor kärlek till möbler, älskar att grubbla på var saker skulle passa in och hur jag skulle style:a något här hemma. Soffbord verkar vara något som jag kan handla hur många som helst av eftersom vi under våra 4,5 år som sambos redan har avverkat fem olika och jag vill byta igen. Wegot är ett möbelföretag på nätet som säljer möbler till hemmets alla rum, de har ett stort sortiment i allt från sängar och utemöbler till förvaringsmöbler och tv-bänkar. Vi har inte massor av förvaringsutrymmen och jag vill ha någon form av bänkyta att ställa lite ljusstakar och detaljer på, så vi är på jakt efter en bänk eller byrå av något slag och på Wegot hittade jag massor av fina byråer. I en etta kan just en byrå fylla sån bra funktion där man slipper ”synlig” förvaring, men ändå ger möjlighet till att få plats med detaljerna som kan skapa trivsel och myskänsla. Ett för naket hem blir kallt och det är så jag upplever att vi har det just nu eftersom vi inte har någon form av avlastningsbord eller byrå som ger plats för inredningsdetaljer (till exempel min samling av gamla mässingljusstakar) som skapar lite harmoni i lägenheten. Sen tycker jag att det är fint att blanda material för att få en hemtrevlig känsla och just trämöbler eller omålat trä är något som jag tycker extra mycket om, vilket jag såg att Wegot hade flera varianter av.

Förutom en byrå för att skapa lite ny förvaringsmöjlighet så tänker jag mig att en bänk eller pall i hallen skulle skapa ett lite mer välkomnande intryck. Det kan vara så enkelt att piffa upp en bänk med några kuddar och ett fårskinn och byta ut en tråkig hatthylla mot snygga krokar istället. Ni hör ju, jag börjar få en plan på hur man skulle kunna göra här hemma och jag tror verkligen på att det gäller att hitta rätt möbler för att sedan skapa detaljerna kring det. Så gör som mig, spana in och skaffa möblerna på Wegot!

18 svar på ”MÖBLER FRÅN WEGOT”

 1. Åh deras Danderyd eller Maglehem, me wants! Vi har en byrå i vår hall, så praktiskt och även snyggt!
  Svar: Ja hotellet var verkligen outstanding deluxe! Så lite så. Hoppas du kommer dig iväg till Gdansk någon gång.

  1. Såå fina! Det är så sant, vi får nog inte riktigt plats med en byrå där, så tänkte att en smal bänk är bättre 🙂

 2. säger grattis till din butik va det va eller hela företaget ? åh va kul grattis o många år till med god lycka
  skickr en kram o fin fredag

  1. Tack snälla du, och nej det är bara butiken som fyller ett. Företaget fyller 3 i november 🙂 Kram

 3. Ja det var riktigt skönt 🙂

  Jag håller med, man vill inte ha för lite grejer i hemmet så det blir naket, men sen kan det lätt bli för rörigt också om man har alldeles för mycket prylar 😛 Det är konst att hittaden där balansen 🙂

 4. Tycker bilden var så fiffig just att istället för att ljusen är tända så valde du att fotografera när du blåst ut dom. Så snyggt 😀 Vi har också en byrå i vår etta och den använder min sambo till sina kläder men jag tycker det är en av de bästa möblerna som man kan ha samt att man kan ha saker på den också 😀

  1. Vad kul att du gillade bilden! 😀 Det är så smart och ger så bra förvaring tycker jag, vi har väldigt bra förvaring även i tv-byrån och det är så viktigt när man bor litet 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *