MORE SAILING

Resandet har känts långt bort och varit obefintligt stora delar av de senaste åren och jag som ÄLSKAR att resa har verkligen känt hur det varit en sorg, att inte kunna få se världen. Men nu har vi vågat börja drömma om det igen och vi har några ställen på jorden som vi vill resa till och en resedröm är helt klart att åka på seglingsresa! Tänk vad magiskt, nere vid Medelhavet i kanske Grekland, Italien eller Kroatien.

More Sailing är ett företag som håller på med just sånt och erbjuder seglingsresor i bland annat Kroatien, Grekland, Italien och Karibien, med eller utan besättning. En seglingsresa passar både dig som är van seglare och dig som aldrig stått ombord på en seglingsbåt, More Sailing’s paketresor bjuder verkligen på en resa att njuta av, det är något utöver det vanliga. Anledningen till varför du ska välja en seglingsresa är många, mina främsta orsaker varför jag vill åka på just en sån typ av resa är för att du får besöka många platser på kort tid (ny destination varje dag, vilket ger många nya platser) och dessutom kommer man åt platser som man aldrig annars skulle kunna ta sig till, du får både sol och äventyr i ett när det händer saker under turen om du vill hjälpa till på båten eller så tar du det alldeles lugnt i solen och du får minnen för livet när du gör något som du kanske inte annars brukar göra när du reser. Dessutom tycker jag att tanken av att få bli ompysslad av skeppare och värd med god mat och som kan båten och vet var smultronställena finns låter helt underbar och även det där med ALLT i ett paket (från flygresa till mat till upplevelse). Ni hör? Vilken dröm att få segla i Kroatien eller i Grekland, jag vill göra det nu nu nu!

Många bokar en seglingsresa för semester och kanske för något extra särskilt när det ska firas en födelsedag eller bröllopsdag, men More Sailing erbjuder även resorna för företag, tex kan man ha nästa konferens ombord på en av deras båtar. Då kan ni njuta av umgänge och troligen blir samtalsämnena och idéerna så mycket mer kreativa i denna typ av miljö, ni blir mer sammansvetsade och får ut effektiv tid samtidigt som ni blir servade med god mat och får se helt fantastiska platser längs resan. Något utöver det vanliga, att få åka på en sån konferens tänker jag och så häftigt.

 

Man kan via deras hemsida läsa mycket av vad de erbjuder, de både säljer och hyr ut seglingsbåtar om man skulle vara intresserad av det och på hemsidan kan man även beställa deras kostnadsfria katalog som är full av information om deras seglingsresor och turer. Väldigt inspirerande och de har, tack vare sin långa erfarenhet inom branschen, satt ihop olika paket i flera länder så de finns många möjligheter beroende på vart du vill åka. In där och kika, inspireras och DRÖM om seglingsresa genom Medelhavet eller i Karibien. Skrivs upp på min önskelista för 30-årsdagen (om 1,5 år), wow vilken grej det hade varit!

Bilden är lånad från deras hemsida; moresailing.se

4 Replies to “MORE SAILING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *