NAMNLAPPAR

– Sponsrat inlägg i samarbete med byhappyme.com

Smart använda namnlappar

Barn har en förmåga att tappa bort olika saker. Det är mössan, jackan, favoritnallen eller skolmaterial överlag. Att då ha bra namnlappar som talar om vems det är, det är smart. För det ökar chansen att få tillbaka det som tappats bort. I genomsnitt så tappar barn bort runt 9 saker varje läsår. Det är allt från skolböcker till kläder. Det är inte så kul att behöva köpa nytt om saker försvinner.

Sätter du in namnlappar i ditt barns kläder, så att alla ser vem de tillhör, så är det enklare att få tillbaka dem om de skulle komma bort. Sedan är det även bra för både dig och barnet, att ni direkt kan känna igen barnets saker.  

Märka upp ägodelar på bra sätt

När det gäller namnlappar så är det oftast att märka upp kläder med som man tänker på. Men det finns idag många varianter av namnlappar att välja på. Dels sådana som kan sitta i kläder, sådana som kan sättas i skor samt att det även finns namnlappar att sätta på ryggsäcken, matlådan, leksaken, skolböckerna och så vidare.  

En fördel med namnlappar är att de inte bara fungerar för barnen saker, utan även för dina. Du kan alltså också märka upp dina saker. Det oavsett om det är prylar du har med till jobbet eller saker du har med till gymmet. Då har även du bra koll på dina saker!

Köp fina namnlappar

Det finns idag flera olika företag och butiker som erbjuder namnlappar. Ett bra ställe är byhappyme. De har flera olika sorters namnlappar i olika paket. Det finns klassiska namnlappar, namnlappar för kläder, blandpaket för dagis/förskola och namnlappar för skolan. Namnlapparna är självhäftande och av hög kvalitet. De är enkla att sätta på samt att de tål även att tvättas, både i tvättmaskin och diskmaskin. Det så länge du har satt på dem på rätt sätt

2 Replies to “NAMNLAPPAR”

  • Jag beställer alltid hem namnlappar till Zoe och tycker att det är toppen! 🙂
    Snor även några av henne ibland och fäster på mina egna prylar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *