PYSSLA OM LÄPPARNA

– Artikeln är sponsrad i samarbete med lounes.se –

Pyssla om läpparna i Stockholm

Det talas allt mer om att vi ska ta hand om oss själva och överlag menar man då att man både ska träna och vila. Meditation är också något som anses vara en bra aktivitet på detta område. Så lätt det är att glömma bort vissa delar av vår kropp som också kan behöva lite extra omsorg, att ta hand om sig själv innebär också att trivas med sig själv. Ibland kan man behöva lite hjälp på den punkten och det är inget fel med det.

Att ge sina läppar en smula mer fyllighet eller mer spänst till andra delar av ansiktet är långt ifrån svårt idag. Operationer för att fixa till något man inte är riktigt nöjd med behövs sällan numera. Det kan räcka med att använda någon typ av fillers. Alla fillers baseras på hyaluronsyra, eftersom de är icke-permanenta behövs det ibland påfylling. Men då det endast rör sig om en injektion så är det väldigt enkelt ingrepp. 

Skillnad på fillers och botox

Fillers och botox är inte samma sak och de har olika funktion, men det finns behandlingar som använder en kombination av båda för uppnå ett optimalt resultat. Botox hjälper dina muskler att slappna av och räta ut sig. Fillers däremot är precis som det låter, en utfyllnad som består av hyaluronsyra. Denna syra finns redan i våra kroppar men bryts också ned av solljus och ålder. Något både fillers och botox har gemensamt är att båda behandlingarna behöver påfyllning.

Hur ofta en filler behandling behövs kan variera, hos en kunning skönhetsklink kan du få expertutlåtanden. Börja alltid med en konsulation.

Skönhet måste inte kosta skjortan

En fördel med fillers är att det ofta är mycket billigare än en operation som permanent förändrar utseendet. Det är också enklare att ångra sig om man blir missnöjd med resultatet. Vänd dig till skönhetssalonger som erbjuder fillers i Stockholm för att hitta utmärkta behandlingar och nå önskat resulat.

En nackdel med fillers är dock att upprepade behandlingar kan kosta en del i längden men det är en kostnad som sprids ut över tid.

Bra att veta innan du bokar tid för fillers

En eller flera injektioner är långt ifrån lika påfrestande för kroppen som en operation men du behöver ändå vila efter behandlingen. Unna dig en skön hemmakväll efteråt.

Undvik fillers om du är gravid eller sjuk, gäller även om du bara är förkyld.

2 Replies to “PYSSLA OM LÄPPARNA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *