DREAMS EGETFÖRETAG EVERYDAY GOTLAND INTERIOR SAMARBETEN TIPS

SAMARBETE MED VISBY FÄRGCENTER

– Inlägget presenteras i samarbete med Visby Färgcenter. –

Satt uppe till sent i natt och la in de sista julprodukterna i webshopen, mailade mina leverantörer med några förändringar och bytte leveransveckor för att påskynda de sista produkterna som ska vara med i julkalender. Den börjar ju skickas ut i slutet av oktober till alla som förbeställt den och det känns skönt att kunna ha förberett så mycket som möjligt redan nu, så att jag kan ha fokus på att paketera och slå in alla paket när den riktiga karusellen drar igång.

Tänkte att ni kanske är lite intresserade av att få veta mer kring mitt samarbete med Visby Färgcenter? De kontaktade mig efter att ha hittat till min instagram (@stylemood.se, följ gärna om ni vill hänga med min företagsvardag) och frågade om jag ville style:a deras ena skyltfönster som vetter ut mot en av Visbys mest trafikerade vägar, för hösten. De lät mig välja helt valfritt ur deras tapetsortiment så jag spenderade en hel regnig eftermiddag bland deras tapetprover, böcker och rullar för att samla inspiration, bestämde sedan en färg som är tagen direkt ur tapetens ljusgröna nyans och golvet jag valde är ett vitlackat trägolv. Tapeten jag valde är grönbeige i tonen och så harmonisk att titta på, den heter ”Thistle” och kommer från Boråstapeters In Bloom-kollektion. Utifrån detta tog jag fram produkter ur mitt sortiment som skulle passa och byggde vidare på min känsla om att försöka skapa känslan av en höstig morgon. Textilerna gav myskänsla direkt och sen har jag adderat  äldre möbler, en ”bukett” från naturen, ved som jag plockat ur pappas vedhög och lagt i en jutevävs-säck och fina detaljer till en dukning. I ena hörnet hänger en Ernst-lampa ner i linnetyg, som ger fin belysning om kvällarna nu när det börjar bli mörkt ute och ja, det blev verkligen så som jag hade tänkt mig.

Det känns stort att få göra något sånt här, ett samarbete där våra produkter kan få komplettera varandra och föda idéer till bådas kundgrupper. Att få arbeta lokalt och för min del, få äran att jobba tillsammans med ett redan etablerat företag, i en bransch som ligger nära min egen och göra en styling där jag får synas för en helt annan publik, med mina produkter. Jag har dessutom fått ta hem en provrulle från tapeten som jag har använt för att pimpa butiken för att ge ytterligare inspiration om vilken känsla en vacker tapet kan förmedla tillsammans med hållbara inredningsdetaljer. Som sagt, jag är så stolt över mitt höst-samarbete med Visby Färgcenter!

(35) Comments

 1. Fantastiska bilder! 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack rara du! 😀

 2. Så himla fina bilder och mönster 🙂
  Du tar riktigt fina bilder!

 3. Åh vilken kul grej att få göra! Så fint med 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja superkul grej!! Tack snälla 🙂

 4. vad roligt! 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja superkul! 😀

 5. Riktigt häftigt mönster 😉

  1. Johanna Utterberg says:

   Eller hur, älskar det! 😉

 6. Så kul med samarbete! Grattis till det 🙂
  Och ha en Fin kväll<3

  1. Johanna Utterberg says:

   Verkligen roligt! 🙂 Och tack snälla du! 🙂 <3

 7. Vad skönt att så mycket är förberett inför julens hålligång 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja det är verkligen skönt, det blir så intensivt med allt annat ändå! 🙂

 8. du har alltid fina saker
  va roligt du har kunnat va så mycket i butiken oxå måst va skoj
  kul me samarbete om det funkar

  1. Johanna Utterberg says:

   Men åh tack snälla! Ja, det är verkligen kul 🙂

 9. så fint 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla! 🙂

 10. Men åh vilken ära! Riktigt fint! 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Det är det verkligen! Tack så mycket! 😀

 11. Alltså åh så himla fint!! Kram

  1. Johanna Utterberg says:

   Vad kul att du tycker det, tack!! Kram

 12. sv: jamen eller hur!

  super fint 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla! 😀

 13. Gud så fin tapet och vilket fantastiskt samarbete 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Eller hur, den är så fantastisk! Och ja, superkul samarbete 😀

 14. Riktigt tjusigt! Alltid roligt med samarbete 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack så mycket och ja, såna här samarbeten är ju fantastiska! 🙂

 15. Ohh så snyggt du dekorerat och kul att de frågade dig. Jag bara älskar tapeten

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja superkul att de gjorde det och tack snälla! Visst är den vacker 🙂

 16. Åh så härligt med julsortimentet, ser framemot att kika in det sen 😀 Också så kul att se lite och läsa om samarbetet. Blev som sagt jättebra. Kram

  1. Johanna Utterberg says:

   Jaa, jag ska ger er lite tjuvglimtar i helgen tänkte jag! 🙂 Tusen tack för att du tycker det, kram!!

 17. Vilket härligt mönster :D. Kul att du fått till ett sådant samarbete, måste vara jättekul att kunna gå samman med fler lokala 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Eller hur! 😀 Ja, superroligt med ett lokalt och ett stylingsamarbete! 🙂

 18. Så kul me samarbete 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Superkul! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *