SKAPA EXTRA PIRR

– Inlägget är sponsrat och presenteras i samarbete med Vuxen.se –

Det är lite tabu att prata om men jag tycker att det är viktigt att man som par ser till att få njuta tillsammans och för mig är det viktigt att faktiskt få göra och vara fin framför min partner med snyggare underkläder bland annat. Att man gör något lite extra för varandra, skapar mer lust och faktiskt aldrig slutar att utveckla relationen, det tror jag verkligen är viktigt utöver kommunikation och trygghet, för att förhållandet ska hålla. Jag vill känna mig attraktiv och ibland överraska honom med vad jag bär under till exempel, så det försöker jag göra då och då. Hos Vuxen.se hittar ni snygga och sexiga underkläder vilka jag verkligen gillade, men även leksaker som bland annat satisfyer pro och andra produkter som kan höja stämningen, lusten och pirret vid myset. Har ni testat? Deras leveranser är diskreta och ingen vet vad som är i paketet förutom du, vilket kanske kan kännas bekvämt när du hämtar ut det. På deras hemsida kan ni även hitta lite inspiration, så in och kika på www.vuxen.se.

Hur är ni, känner ni att det ännu är tabu att prata om just njutning? Jag tycker att det är konstigt att det skulle vara det och blir liksom glad när jag hör flera prata om det mer öppet, till exempel har jag hört mycket om det i poddar på sistone, och jag känner att det inte ska vara så tabu eftersom jag tror att lust och njutning hänger ihop med just välmåendet hos oss själva. Ibland är det sämre och ibland är det bättre, men lust föder lust och därför tror jag också att man ska tänka på att lägga tid på det när man lever i en relation och inte se förbi vandra utan skapa mer pirr i vardagen. Håller ni med?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *