SNAPSHOTS FROM WEEK 10

Vecka 10 har passerat och puh vad skönt det känns att äntligen kunna andas ut. Början av veckan var så jobbig och jag satt med uppsatser och rapporter nonstop i nästan tre dygn men inskickat blev det. Torsdagen spenderade jag med Josefine och hennes kiddos och de var med och hjälpte mig att packa upp alla Ernst-grejer som äntligen kommit till butiken och lagret. Alltså wow, känns som ett riktigt bra steg för företagsutvecklingen och är så glad att beställningarna börjat rulla in som de ska nu efter januari och februari. Jag har resten av veckan jobbat, hemsidan har uppdaterats och korrekturlästs åter igen, sista produkterna har kommit upp i webshopen, planerat lite fotografering, haft butiken öppen, packat upp mer varor, postat ordrar och style:at om i butiken, fått upp krokar och planerat några materialinköp för att kunna fixa och uppdatera butiken ytterligare lite till. Jag har även hunnit med lunch och lite shopping med mamma på stan, jag och sambon har käkat våffelfrulle mitt i veckan och igår kväll var vi bortbjudna på middag hos hans pappa och sambo. Nu ska jag unna mig en dag i soffan, bara göra ingenting mer än att få undan lite bloggjobb, se serier, mysa och må gott!

30 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 10”

 1. Du är verkligen duktig som hinner med så mycket på dina dagar! wow alltså 🙂
  Kul att du hunnit med lite skoj också, som lunch och shopping 😉
  Hoppas Din söndag blir riktigt bra! <3

  Sv: Haha då är det dags att du börjar med det -kan gå illa annars .. 😉 *ler*
  Och jag skulle inte klara mig utan, mössa .. 🙂 har Alltid det denna årstid 😉

  Kramar

  1. Tack snälla du! 🙂 Ja, det har varit så behövligt efter denna vecka 😉 <3
   Haha ja jag får väl börja med det nu så att jag sköter mig 😉
   Kramar!

 2. Så jobbigt när det blir så mycket med skolan. Men OH så man pustar ut när det är klart 😀 Heja dig, det går ju toppen. Hoppas du har en fin söndag, kramis

  1. Ja fyfan, hur tänkte jag när jag började plugga igen?! 😉 Precis, när man väl är färdig är de sååå skönt. Kommer fira som en dåre i december när jag genomfört alla kurser 😀 Ha en fin måndag! Kram

 3. men alltså åhhh ja älskar ernst handdukarna vill ha en blå o en beige . önskar mej pengar bara först =) men ja det kan ligga bra till

  Tack för kramarna de behövs <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *