SNAPSHOTS FROM WEEK 17

Redan sen söndagskväll och en härlig helg tog precis slut, men jag deppar inte för det för jag har en sån rolig och spännande vecka framför mig, känner verkligen att den bästa tiden är nu! I veckan som precis passerat har jag finjusterat både ett skåp som ska levereras under kommande vecka (första leveransen (!)), tränat lite mer än vanligt, jobbat tre pass på TS, myslunchat med min karl med en varsin räklåda på Katthammarsvik Rökeri, firat min pappa som fyllt år och klippt mig. Garderoben är uppdaterat efter shopping (second hand, både miljömedveten och hållbar klädkonsumtion) och jag har betat av 5 av 7 samarbeten under veckan. Dessutom har bästa Beatrice hängt hos oss under helgen och bott här på vår soffa, så vi har spenderat kvällarna ihop och haft så kul precis som alltid när hon är här! Gissa om jag längtar till hon kommer hem till Gotland nästa gång, då ska hon ju ha praktik hos mig i butiken!

Jag har också haft en öppethelg i butiken och även om det var betydligt mindre drag än under påskhelgen så känns det fint att jag veta att jag snart flyttar in i min nya butikslokal och faktiskt nu står mina sista helger i garaget där jag startade upp den lilla butiken. Till midsommar ska jag vara på plats i den nya butiken och det är så häftigt att se alla framstegen under renoveringen just nu när det sker så mycket förändring. Hoppas ni också har haft en fin vecka vänner.

30 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 17”

 1. fina bilder
  ja men räklåda lät inte dumt
  det kommer bli så skoj i de nya butiken o kommer gåså bra det vet vi ju redan
  kram o fin måndag o start på veckan då

  1. Haha det är absolut ingen skillnad, var bara lite toppning 🙂 Får bli bättre på det men är inte bekväm framför kameran förutom när Beatrice är in action, så vi får väl se till att ordna några bilder :*

 2. HUR peppad blir man inte utav att läsa det första?? Att kika in och se dom orden göra mig så sjuuukt inspirerad och taggad, så TACK hjärtat!! Ha nu en underbar vecka <3 <3 <3

 3. Så kul och spännande det låter! och toppen att Du ser fram emot ny vecka<3
  Heja dig, du är en inspirationskälla 🙂

  Kramar!

  1. JA, den är så pirrig och spännande, har verkligen roliga dygn framför mig nu!! 🙂 Kramar finis <3

 4. Hahah, jag vet verkligen hur din vecka har varit då jag varit med dig flera dagar! Men grym vecka och jag är såååå taggad till Juni då jag kommer ner igen!! och du, jag hoppas denna vecka blir minst lika grym fast bättre!! <3

  1. HAHAH jaa du hade bra koll på mig eftersom vi fick hänga så mycket!! SÅ GRYMT att ha dig här bästis, och jag är såååå supertaggad på juni när du kommer hit igen och vi får umgås ännu mer!! Tack den blev väldigt mysig!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *