SNAPSHOTS FROM WEEK 20

Vi började ju verkligen vecka 20 på bästa sätt genom att få vakna upp i vackra Marrakech och inleda veckan med semester. Vi har hunnit sola, softat på takterrasser, sett solen gå ner bakom Atlasbergen och moskéer, myst runt i den vackra miljön, fått ny inspiration, pussats lite extra och pratat om sommaren. I fredagskväll var vi tillbaka i Sverige och jag har sedan dess hunnit med jobb i butiken, träffat familjen och betat av lite måsten. Underbar vecka och så ljuvligt med ledig tid tillsammans med min underbara karl, vi har verkligen haft det så kul och mysigt!

Den här veckan börjar jag med att vakna upp stressad och känslan av att ha så mycket att göra och hinna med att jag till och med glömmer bort morgonkaffet som står kvar på sin plats och hinner bli iskallt innan jag två timmar senare kommer på att jag faktiskt har gjort kaffe. Jag har matat in kursinformation halva förmiddagen och skrivit två prov, tränat, postat paket till kunder och påbörjat tre uppsatser som ska in innan helgen. Inte riktigt kvar i samma semesterharmoni kan jag konstatera, men nu kör vi sista veckan med studier och på lördag eftermiddag är det över!

42 svar på “SNAPSHOTS FROM WEEK 20

 1. Tur du inte kände dig stressad förrän du kom hem. Inte kul att vara utomlands och ha den känslan. Det såg fantastiskt vackert ut där. Avundas er resa lite. Vi kommer ingenstans i sommar. Vi blir nog mest hemma..

  1. Precis, det var verkligen skönt att jag släppte allt när jag väl var iväg. Det var det! 🙂 Förstår det, det gör inte vi heller i och med att det är min högsäsong och alla våra släktingar kommer hit på sommaren, men hoppas på någon tripp nästa vinter 🙂

  1. Ja, det är riktigt stressigt nu men oj vad skönt det kommer vara när det är över 🙂 Var inte meningen att stressa dig, haha! 🙂

 2. Vilken skön resa ni varit på 🙂 Hoppas du inte blev inkastad i vardagen alltför snabbt och fick köra hårt på en gång *haha* Gillar mjukstarter 🙂 Kram vännen och ta hand om dig <3

  1. Det har vi verkligen 🙂 Det blev jag tyvärr men snart kan jag ta tag i ett bättre sommartempo 😉 Kram på dig fina <3

 3. Härligt att semestern var bra. Jisses så mycket du har att göra. Var rädd om dig och ta pauser så du inte krockar med väggen som jag gjorde. Ha en bra dag fina Johanna. Kram från mig

  1. Ja den var underbar. Det gör jag, nu är det värsta snart över och sen blir det bara att pusta ut och njuta av det roliga i jobbet. Kram på dig från mig

 4. Jag vet att du har jobbat under semestern men det brukar ofta ta några dagar innan hjärnan och kroppen hoppar in i work mood igen. Så är det för mig iaf men hoppas att det går bra och att du inte stressar allt för mycket :*

  1. Ja lite har jag behövt jobbat såklart och så är det verkligen, jag kastas dock in i det för att jag har deadlines så tätt inpå semestern. Tack snälla rara, sista uppsatserna är nu inskickade och på lördag är det examination!! :-*

  1. Jaaaa, jag försöker!!! Haha, jag bättrar mig, snart kan jag nog andas och komma ihåg allting lite bättre 😉 Kram <33

 5. Åh så mysigt! Det har ju varit sjukt fint väder här i Sverige – Stockholm – men det kan ändå vara roligt att komma iväg till ett annat land 😀

  Sv; jo tack, det har jag 🙂 hoppas du får en bra vecka!

  1. Ja det var det verkligen 🙂 Ja, men skönt att byta miljö för att få varva ner på ett annat sätt i ett annat land 🙂

 6. kontraster.. =) hoppas ni fick ett underbart avslut på semestern och hoppas att det går bra att strukturera upp allt så du inte behöver känna dig så stressad hela tiden <3

  1. Det kan man säga! 😉 Ja det fick vi och jo nu är jag snart ifatt och på lördag är äntligen sista kursen färdig, sen tar jag sommar <3

 7. Vilket tempo du håller – heja dig! Kom ihåg att ta paus för återhämtning, att glömma morgonkaffet kan vara ett tecken på för lite tid att andas.

  Svar: Tack för din kommentar till mitt inlägg om kroppsideal.

  Kram

  1. Ja, den här våren har varit crazy men nu är jag äntligen färdigstuderad! 🙂 Så nu kommer jag ha tid för morgonkaffet och inte glömma bort det 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp