SNAPSHOTS FROM WEEK 28

Ny vecka och som vanligt tänkte jag dela förra veckans snapshots på vad som hänt. Kan ju tydligt konstatera att jag levde efter orden ”ät” och ”mys” när man tittar på bilderna för mycket sånt blev det, även om jag som ni vet jobbar varenda dag i min butik. Jag och sambon hade myskvällar (ja ni hörde rätt, inte bara en kväll utan kvällar) hemma i lägenheten med tapas och plock-middagar och vi har även varit en sväng iväg i Ljugarn för att besöka Våffelmagasinet och avnjuta deras härliga belgiska våfflor (jag tog med laxröra, sambon en med skagenröra och så smakade jag på Patriks efterrätts-våffla med saffransglass, salmbärssylt och grädde). Jag har tränat på om mornarna, njutit av morgonsol flera dagar när värmen kom tillbaka, vi har rensat ut ännu mer från garaget (fick även lite sålt på loppis) och jag har hunnit leverera varor till kunder utanför öppettiderna, käkat ute en kväll med en gammal kollega och bara njutit av allt vackert, fint och härligt som jag har i livet. Fantastisk vecka i butiken återigen, min bästa någonsin rent försäljningsmässigt och även med beröm, antal besök och nöjda kunder.

Den här veckan har vi mycket umgänge på planeringen med vänner och det ser jag verkligen fram emot och så jobbar jag förstås här i butiken. Känner mig dunderladdad för ny vecka (riktigt bra måndag hitintills) och ikväll är vi bortbjudna på middag!

34 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 28”

 1. Älskar den nya butiken trots att jag inte har varit där. Den ser verkligen ut att vara tagen ur en inredningstidning 😀 Sånt fint verkligen. Och hur mycket god mat har du inte ätit? Man blir ju inte lite hungrig av att se bilderna 😉 Härligt att du hinner spendera tid med nära och kära <3

  1. Åh gulle du!! Vad glad jag blir att du tycker det 😀 HAha, jag vet, jag har typ bara ätit eller det är det jag gör hela dagarna känns det som 😉 Men mysa är viktigt!! <3

 2. ät och mys låter som bästa nedvarvningen – inget klår en bra charkbricka eller tapastallrik! Utom möjligen de där våfflorna som ser uuuuurgoda ut!

  1. Ja det är okej att göra lite extra sånt när man faktiskt jobbar varje dag och det är sommar! 😉 De var såååå goda!!

 3. Wow så mysigt ni haft det och jösses vad gott det såg ut!!

  Jag har varit lite frånvarande ett tag och det har inte gått att komma åt min blogg men nu är jag igång igen men ligger nu hos en ny portal så in och kika på min nya blogg(min egna domän kommer snart vara igång men kör på nya bloggadressen så länge) 😀

  1. Ja massa gott har vi ätit!!

   Åh så roligt med nystart av bloggen, kör hårt och jag följer förstås med dig dit! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *