DREAMS EGETFÖRETAG EVERYDAY GOTLAND HOME INTERIOR

SNAPSHOTS FROM WEEK 33

Första veckan med hösttider i butiken, dvs bara helgöppet, och jag har kommit in i ett annat tempo och slängt mig in i höstmood genom att ägna mina arbetsdagar (och sena nätter) åt inköp, planering, leveranser, packa beställningar och vända lite upp och ner på dygnsrytmen. Har även jobbat mycket med marknadsföring av webshopen/butiken under veckan, fått ca 200 nya följare på Instagram-kontot, haft en superlördag i butiken där alla som handlade fick 15% rabatt på sina köp eftersom butiken fyllde 1 år och jag har packat upp första julgrejerna som kommit inför nästa veckas fotosessioner. Började veckan starkt med sent biohäng med bästis (ja, jag fick väcka henne en gång) och har även hunnit krama om Beatrice som åkt tillbaka till fastlandet för ny termin i skolan. Träningsrundorna har känt lite extra härliga i veckan eftersom de har varit friska och svalare vindar, så de har därför gått lättare. Jag fortsätter att söka anställningar, planerna för min 25-årsdag smids och dagarna går nu lite långsammare vilket faktiskt känns riktigt skönt. Bjuder på veckans snapshots och taggar om för en vecka med mer träning, massa nya varor (både jul och höst) och ensamma jobbkvällar medan sambon jobbar natt fram till fredag.

(32) Comments

 1. Många härliga bilder som vanligt 🙂 låter som en bra vecka =) Hoppas den kommande också blir det 🙂 Kramar

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla du 🙂 Det har det varit och det hoppas jag med 🙂 Kramar!

 2. Underbara bilder! 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla! 😀

 3. Mysigt det låter med förstajulgrejerna, höstmoods, och 1 årsjubileum =D

  1. Johanna Utterberg says:

   Det är det verkligen, mycket kul som händer just nu!! 😀

 4. Låter som du haft en bra vecka och har ännu en bra på ingång 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja, det har jag haft 😀

 5. Så spännande med planerna tills du fyller år! 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja, det är skoj att planera! 😀

 6. Vad kul att du har haft butiken i 1 år redan och så mycket fint! 😀 Kramis

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja, det är helt otroligt att det redan har gått ett år och tack snälla! 🙂 Kram

 7. Vad kul! Grattis till din butik på 1 års dagen! 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja! Tack snälla du, känns superkul! 😀

 8. Du kämpar på du.
  Vilken värme det är i dina bilder, snyggt!

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja, det måste man. Tack snälla, vad glad jag blir att du tycker det!

 9. Wow…alltid lika fina bilder! Den sista gillar jag extra

  1. Johanna Utterberg says:

   Vad kul att du tycker det! Tack!

 10. Härligt att vara inne i höstmood, jag är inte helt där än men längtar 🙂 Har börjat mysa med tända ljus på kvällarna i alla fall, ett steg närmare hösten!

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja, det är mystider nu 🙂 Det är en början och jag gillar verkligen hösten sååå mycket!

 11. Låter som riktigt härliga planer :). Måste vara kul det där att börja inför julen :D.

  1. Johanna Utterberg says:

   Det tycker jag med och det är sååå kul med julstämning redan nu 🙂

 12. En bra vecka 🙂
  Åh vit choklad ljus!

  1. Johanna Utterberg says:

   Verkligen 🙂 Jaaa, dom doftar väldigt gott!

 13. menåååå så roligt att planera födelsedag 😀 <3 och dina höstartiklar är så himla fina!

  1. Johanna Utterberg says:

   Jag verkligen superkul!!! 🙂 <3 Och tack snälla du, vad glad jag blir att du tycker det!

 14. Riktigt snygga ljusstakar 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja visst är dom fina 🙂

 15. Duktig du är som kämpar på 😀 Jag har också börjat planera min födelsedag (1 oktober). Eller mer min önskelista xD

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja, det måste man även om det mesta jobbet nu mest händer bakom 😀 Vad kul, hahha och jag har planerat min hela sommaren 😉

 16. jättefina bilder! 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *