SNAPSHOTS FROM WEEK 36

Det går fort nu, men jag försöker skynda långsamt. Vecka 36 har passerat och det känns som om jag inte har gjort någonting, men ändå har jag hunnit fokusera på min marknadsföring, tränat, fikat med Josefine och kidsen på stan, packat varor, börjat slå in paketen för alla de förbeställningar av julkalendern som jag fått (känns otroligt), besökt Prima Gård för lunch, möte och hämtning av produkterna som skulle in i mitt sortiment, jobbat i butiken, haft valvaka med min karl och planerat för hösten. Den här tiden på året är så himla viktig i min bransch, det är startsträckan på en av årets bästa försäljningsperioder och det gäller att vara med från början och att planen för marknadsföring, kampanjer och events är färdig, så återigen, även om mycket arbete görs bakom kulisserna och i planeringen just nu så är det resultatet av detta som kommer visas sen i försäljningssiffrorna vid årsslutet.

Under vecka 37 väntar spännande saker, jag ska berätta mer om ett samarbete som mitt företag ska göra under hösten, jag ska fota mer julprodukter och ta tag i bokföringen (okej det är inte alls spännande, men extremt nödvändigt).

16 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 36”

  1. Ja jag förstår att det gäller att ligga i framkant nu inför en stor säsong 😀 Men vad roligt också 🙂 Hoppas din vecka börjat bra, kramis!

    1. Ja, det gör ju det och det är faktiskt väldigt roligt jobb som görs just nu 🙂 Det har den, hoppas din också börjat bra vännen! Kram

    1. Tack snälla du för det! Det är kämpigt och tidskrävande, så jag förstår verkligen att du har gjort det 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *