DREAMS EGETFÖRETAG EVERYDAY GOTLAND HOME INTERIOR NEW IN STYLEMOOD

SNAPSHOTS FROM WEEK 38

Vecka 38 har passerat och jag har hunnit vara lite frustrerad över försenade leveranser, varit på lunchmöte, myst med fika- och butiksbesök på stan med Josefine, fotat både lite julprodukter, julkalendern och andra produkter, hängt i butiken med roliga kundbesök, fått ett jobb (ett jobb att ha på sidan av mitt företagande precis som jag ville), planerat några fotosessioner, pratat i över en timme i telefon med Beatrice, mysjobbat mycket här hemma, bakat scones till fredagsfikat, packat varor och slagit in så många paket till alla förbeställda julkalendrar. Jag och sambon körde hämtpizza ikväll och höstens första äppelpaj bakades igår, vilket doftade (och smakade) ljuvligt förstås. Var, som jag berättade, på ett så kul och trevligt fredagsmöte med en gotländsk entreprenör och nu är det spikat att jag kommer sälja hennes produkt i min butik/webshop (kommer in i veckan) och under kommande vecka kommer äntligen alla ERNST-nyheter, som jag väntat!

Fartfyllda veckor verkar vara min melodi och den här veckan så ska det kalasas x2, packas massa varor som ska ut till kunder, fronta om i butiken, plocka upp nytt, fortsätta paketinslagningen av julkalendern, bokföringen ska göras och så måste jag fota av allt nytt som kommit. Och på söndag hörrni, då släpper jag JULENS KOLLEKTION, missa inte!!

(32) Comments

 1. Älskar dina bilder, så himla inspirerande! 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Men åh, tack snälla du! 😀

 2. Vilken härlig vecka du har haft förutom försenade leveranser. Kramis

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja, den var härlig och precis, jobbigt när leveranser försenas! Kram

 3. Åh vilka underbara och härliga bilder!! Är sååå tagg på jul nu haha<3

  1. Johanna Utterberg says:

   Tusen tack finis! Jag med, såååå mycket julkänsla 😉 <3

 4. Men va glad jag blir för din skull att du lyckats få ett jobb vid sidan av 😀 Jag sitter också och letar efter jobb men än så länge har jag inte hittat något som passar :/

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla du, jag är också så glad för det 🙂 Vad kul, hoppas du hittar något!! 🙂

 5. Åh ser fram emot söndag! 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Vad kul att du gör det! 🙂

 6. Sååå himla fina bilder!! Hoppas din dag varit toppen! Kram

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla!! Ha en fin kväll! Kram

 7. Men såå gott med scones! nu vart jag ju sugen på det haha 😉
  Måste göra det nån dag, var sjukt längesen. Tack för tipset! 🙂

  Hoppas Du har en bra Början på Nya veckan<3

  Kram

  1. Johanna Utterberg says:

   JA supergott!! 🙂 Gör det, jag måste göra det igen snart känner jag, hahha!! 😉 Hoppas du också har en fin start på nya veckan vännen, kram <3

 8. Åh vad länge sedan jag åt scones!!! Sååå gott 😀

  1. Johanna Utterberg says:

   Det är såååå himla gott, måste göra igen snart! 😉

 9. Har inte gjort scones på evigheter, det får jag nog satsa på 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja gör det, det är ju sååå gott! 🙂

 10. mums vad gott:)

  1. Johanna Utterberg says:

   JA supergott 🙂

 11. Ja men det är ju det! 😀
  ååh vad mysiga grejer!

  1. Johanna Utterberg says:

   Ja verkligen! 🙂

 12. Lät som att förra veckan var riktigt bra! Och planerna inför denna låter ju också bra 😀 Hoppas den blir bra för dig! <3

  1. Johanna Utterberg says:

   Det var den verkligen! 🙂 Ja, den här veckan är mysig men lite stressig pga förseningar, men det blir bättre! Kram <3

 13. Ohh jag är så ivrig att julen och advent och allt sådant detta året, ser mycket fram emot det. Tråkigt med sena leveranser. Snygga grejer du visar

  1. Johanna Utterberg says:

   Vad kul att du är det, det är jag med!! Nej, fy vad det är trist men nåååågon gång kommer det väl tillslut!

 14. Lika fint som vanligt! 🙂

  1. Johanna Utterberg says:

   Tack snälla du! 🙂

 15. va skoj me samarbete du e så duktig o gullig därför alla vill ha dej

  1. Johanna Utterberg says:

   Det är det verkligen och tack snälla! 🙂

 16. Alltsååå, din vecka har verkligen vart fylld med magiska händelser. Så mycket som hänt och extremt mysigt att vi lyckades få i hop över en timmes samtal. Det behövs verkligen när vi bor en bit ifrån varandra! <3

  Och du, SÅÅÅÅÅ taggad för julsakerna som snart kommer. Wow! Så bara bilderna på din Instagram och jag blir så taggad! <3

  1. Johanna Utterberg says:

   Jaaa massa kul och det var så bra och mysigt att vi fick ihop ett samtal så vi kunde få en life update av varandra nu när du är tillbaka i Stockholm! <3

   IHHH jag med, tänk på natten till söndag så släpper jag allting, såååå kul med juligt som börjar nu!! Vad roligt att du också är förväntansfull! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *