SNAPSHOTS FROM WEEK 38

Vecka 38 har passerat och jag har hunnit vara lite frustrerad över försenade leveranser, varit på lunchmöte, myst med fika- och butiksbesök på stan med Josefine, fotat både lite julprodukter, julkalendern och andra produkter, hängt i butiken med roliga kundbesök, fått ett jobb (ett jobb att ha på sidan av mitt företagande precis som jag ville), planerat några fotosessioner, pratat i över en timme i telefon med Beatrice, mysjobbat mycket här hemma, bakat scones till fredagsfikat, packat varor och slagit in så många paket till alla förbeställda julkalendrar. Jag och sambon körde hämtpizza ikväll och höstens första äppelpaj bakades igår, vilket doftade (och smakade) ljuvligt förstås. Var, som jag berättade, på ett så kul och trevligt fredagsmöte med en gotländsk entreprenör och nu är det spikat att jag kommer sälja hennes produkt i min butik/webshop (kommer in i veckan) och under kommande vecka kommer äntligen alla ERNST-nyheter, som jag väntat!

Fartfyllda veckor verkar vara min melodi och den här veckan så ska det kalasas x2, packas massa varor som ska ut till kunder, fronta om i butiken, plocka upp nytt, fortsätta paketinslagningen av julkalendern, bokföringen ska göras och så måste jag fota av allt nytt som kommit. Och på söndag hörrni, då släpper jag JULENS KOLLEKTION, missa inte!!

32 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 38”

 1. Men va glad jag blir för din skull att du lyckats få ett jobb vid sidan av 😀 Jag sitter också och letar efter jobb men än så länge har jag inte hittat något som passar :/

  1. Tack snälla du, jag är också så glad för det 🙂 Vad kul, hoppas du hittar något!! 🙂

 2. Men såå gott med scones! nu vart jag ju sugen på det haha 😉
  Måste göra det nån dag, var sjukt längesen. Tack för tipset! 🙂

  Hoppas Du har en bra Början på Nya veckan<3

  Kram

  1. JA supergott!! 🙂 Gör det, jag måste göra det igen snart känner jag, hahha!! 😉 Hoppas du också har en fin start på nya veckan vännen, kram <3

  1. Det var den verkligen! 🙂 Ja, den här veckan är mysig men lite stressig pga förseningar, men det blir bättre! Kram <3

  1. Vad kul att du är det, det är jag med!! Nej, fy vad det är trist men nåååågon gång kommer det väl tillslut!

 3. Alltsååå, din vecka har verkligen vart fylld med magiska händelser. Så mycket som hänt och extremt mysigt att vi lyckades få i hop över en timmes samtal. Det behövs verkligen när vi bor en bit ifrån varandra! <3

  Och du, SÅÅÅÅÅ taggad för julsakerna som snart kommer. Wow! Så bara bilderna på din Instagram och jag blir så taggad! <3

  1. Jaaa massa kul och det var så bra och mysigt att vi fick ihop ett samtal så vi kunde få en life update av varandra nu när du är tillbaka i Stockholm! <3

   IHHH jag med, tänk på natten till söndag så släpper jag allting, såååå kul med juligt som börjar nu!! Vad roligt att du också är förväntansfull! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *