SNAPSHOTS FROM WEEK 49

Här kommer ett livstecken, en liten uppdatering från en vecka som varit allt annat än fridfull och jag har inte hunnit andats ut förrän nu. Ibland undrar jag hur allt bara kan hopa sig, varför allt ska hända samtidigt? Jag planerar och har alltid en grundstruktur till mina veckor och hur jag fördelar min tid och det gör i regel att det alltid finns utrymme för att någon del behöver mer tid än jag trott från början. Det är dessutom väldigt skönt och tacksamt, för sånt och oplanerade ting uppstår i regel alltid i ett företag. Men åter till veckan som passerat och förutom en rad missöden som att Postnord kastade sönder paket vilket betyder att jag behövde skicka nytt, jag blev inkallad på min enda lediga dag, system som legat ner, att jag behövde fördriva halva natten i torsdags i butiken pga tiden för att städa/packa/förbereda för lördagens glöggevent inte fanns något annat dygn och att jag lyckades tappa nya butiksdörren i stormvinden så den slogs upp och gick sönder (ja då grät jag och grämde mig en hel natt), så har den varit fullproppad från tidiga mornar till kvällarna. Jag har packat en hel drös med beställningar, det sa typ bara poff och alla slängde in sina beställningar just den här veckan och förutom att ha postat massa paket så har jag även levererat grejer runt om i Visby för kunders räkning, skrivit fakturor och prickat av övrig administration.

Jag har även lyckats jobba 5 jobbpass på Transportstyrelsen, arrangerat två stycken pysselkvällar med så mysiga och roliga gäng med kvinnor, haft öppet hela helgen i butiken där lördagen bestod av öppet glöggmingel tillsammans med företaget Prima Gård som hängde hos oss. Så mycket mys i butiken i veckan alltså! Mellan dessa evenemang har jag hunnit möblera om delar av butiken, städat den två gånger och packat upp lite nytt på hyllorna. Sålt slut på flera varor och känt yes, det går bra nu, brottats med kartonger och påbörjat en lagerstädning som jag ska fortsätta med på onsdag. Fått in så fina plädar i återvunnen bomull bland annat, verkligen juliga och mysiga och massa fina pallar, ljushållare och nya fotogenlampor! 

På det sociala planet så har jag verkligen fått allt kan man säga genom både evenemanget med glöggminglet, pysselkvällarna, snabbfika med Rebeccah, en kväll med julgodisfixande och middag hos vänner igår och att få komma hem i lördags till en så mysig framdukad middag med min fina karl. Förstår såhär i efterhand att det räddade mig igenom all stress under veckan, alla fina människor som jag har runt omkring mig och den lyckan att jag får träffa, prata, skratta och hjälpa så många kunder varje vecka i mitt jobb. Det älskar jag med livet. Jag har tagit mina träningsrundor i pissregn och vindbyar, njutit av en massa pepparkakor och lussebullar, huggit en gran (eller rättare sagt en juletall) och fått än mer julkänsla mitt i allt slit där jag en kväll lämnade butiken strax innan tolv och på lördagsmorgonen var där strax efter 07. Och ni vet att mitt motto är att slit alltid lönar sig för det bästa på hela hektiska veckan var att inse att jag lyckats nå årets stora årsmål för bolaget. WOW! I made it för fan!

26 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 49”

  1. Ja, men det är som vanligt, problemlösare är min största titel allt som oftast när saker blir som de blir 😉 Jaaa det är superkul, så glad för det!! 😀 Åhh hoppas du blir supernöjd!! 😀

  1. Ja en tung och stressig vecka men tur med allt fint som finns då, som mina medmänniskor! Längtar till julledigt nu 🙂 KRAM <3

  1. Jaaaa fy som jobbigt det kändes när den gick sönder….. Men det har löst sig ganska bra <3

 1. Det blir alltid så för mig med, det finns liksom aldrig en lagom nivå utan allt kommer på alltid på en gång, hela tiden ^^

  1. Ja det har varit fullt ös medvetslös ungefär de senaste veckorna!! Tack för peppen 🙂

 2. Alltså hur galen blir man inte på Postnord ibland? Så ofta det händer något… Men även om det varit halvbra tillfällen låter det även som att du haft det bra också, mysigt med middagar och allt julfix! Stor kram <3

  1. Man blir gaaaalen och att de avsäger sig allt ansvar är så otroligt dåligt…… Ja tur att det finns ljusa stunder med mina medmänniskor, så viktigt inslag i vardagen när det är fullt ös KRAAM<3

 3. åhh men visst är det otroligt att all skit kommer på en gång? men nu har du haft ditt då så … =)
  ush tur du övrlever gumman kram

  1. Ja det är nästan skrattretande faktiskt 😉 Ja precis, den här veckan var mycket bättre! 🙂 Kram

 4. Johanna, du gör ett så fantastiskt jobb! Dina ord och bilder inspirerar. Grattis till uppnått mål!

  Svar: Tack, det gör mig glad att du uppskattade inlägget om min dotted journal om Drömresan till USA. Den har som sagt gjort mig mycket gott. <3

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *