SNAPSHOTS FROM WEEK 8

Den här veckan har varit så himla mysig, men också stressig. Sambon har haft frivecka, vi har myst med italiensk-inspirerad pastamiddag och en flaska rött, promenerat på Hallsuk, sett filmer nästan varje kväll, varit på en jättemysig fredagsmiddag hos våra vänner och bokat en resa, som jag ser fram emot den! Jag har även jobbat på för fullt med min marknadsföring, inköp och webshops-uppdateringar, utöver det har jag lagt ner massor av tid på plugget, vilket jag ska fortsätta med ikväll, det tar liksom aldrig slut och inlämning är nästa vecka. Har hämtat ut månadens Testagram-box, börjat funderat på butikens styling inför när ERNST-produkterna kommer om några veckor och hur de ska frontas, men också tränat på bra, gjort prov och lämnat in andra kursens första uppgifter. Dock har jag det sista dygnet överrösts av beröm för det jag gör, input och pepp, så fanken vad jag är laddad på ännu mer kämpande och framgång för StyleMood! Dessutom gick dagen i butiken över förväntan även idag och det känns så himla bra inom mig. Tack livet för det!

31 svar på ”SNAPSHOTS FROM WEEK 8”

 1. jag älskar alltid dina snapshots! 😀

  sv; ja visst är det skönt att ha killtröjor på sig? du gör helt rätt i att ta din sambos när du fryser och vill ha nåt mysigt på dig 😉

  kan tänka mig att det känns bra att vara igång med butiken igen 🙂

  nej det är inte lika kul att blogga då, så då är det lika bra att låta bli känner jag. det ska ju vara roligt att blogga och inte ett måste 🙂 kul att du känner att du är inne i ett bra flow just nu med bloggen 😀

  hoppas att allt är bra med dig tjejen och att du har en fin helg 🙂 kramar <3​

 2. Du är verkligen värd all pepp Du får! Du är så grym ju<3
  Vad kul att läsa att du tar tid för lite mys, god mat och så också 🙂
  Ja jag förstår dig , det där med plugg, tentor och inlämningar tar ju aldrig slut liksom-kommer bara nytt .. 😉

  Du är en kämpe verkligen 🙂

  Söndagskramar!

  1. ÅHHH!! <333 Tack snälla du, blir varm ända in i hjärtat! <3
   Ja det har jag verkligen gjort den här veckan för jag har känt att stressen stigit mig över huvuden nästan, så då har jag behövt extra mycket mys. 🙂
   Tyvärr är det ju så och det har jag inte lärarna någon förståelse för, så jag måste ju bara kämpa på och bita ihop. 😉

   Tack fina du!! 🙂
   Kramar!<3

  1. Ja, verkar aldrig någonsin få något annat än veckor med full rulle 😉 Tur att den var mysig med!

 3. Åh, låter ju som att du haft en väldigt trevlig vecka! Så mysigt att bara kunna hänga framför en film om kvällarna ju 🙂

  1. Ja utöver stressen så har den varit trevlig och mysig med sambon här hemma som sällskap! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *