SNAPSHOTS VECKA 10

Och så gick ännu en vecka och äntligen fick jag träffa min bästa vän efter massor av veckor. Vi gick ut och åt på stan på en av våra favoriter (italienska Mille Lire) innan vi begav oss på bokrelease-mingel med massor av andra! Jag är som person inte en sån som gillar att synas eller märkas och såna här saker står inte överst på min lista över saker jag gillar att göra, ni vet de finns de där som precis vet hur man ska mingla och bete sig och som jämt stiftar nya bekantskaper i dessa svängar, men jag är mer försiktig och fasar alltid innan med tankar som ”jag känner ju ingen” och ”vem är intresserad av att prata med mig”. MEN det var trevligt och roligt med event igen, jag kände flera av mina lokala leverantörer förstås, min gamla chef och vän, och hörde mig själv presentera mig inför några nya ansikten och några av de andra kvinnorna i boken. Och hörrni, vilken känsla det var att vara så många på en plats samtidigt, kramas och ses ute efter de senaste åren, bara det var ju pirrigt och en lättnad för säkerligen många av oss! Efter en trevlig tisdagskväll och miljoner komplimanger om att jag är med i boken och porträttet på mig, så har det mest handlat om jobb för övrigt, några dagar här hemifrån och tre dagar i butiken till helgen.

Och juste, jag har klippt av håret med 30 cm, vilket jag gjorde inför minglet för att få lite nytt självförtroende och för att jag behövde en rejäl uppfräschning efter att inte ha varit hos en frisör på 10 år (har klippt mig själv), så spenderade en timme vid frisören på tisdagsmorgonen (egoboost deluxe). Nu är jag så redo för resten och allt som ligger framåt känner jag, typ Johanna 2.0 here we go och bring it on, utmaningarna! Det är en skön känsla!

16 Replies to “SNAPSHOTS VECKA 10”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *