SNAPSHOTS VECKA 11

Vecka 11 var vårig och fin med mycket sol och sköna dagar. Vi började veckan med att vara bortbjudna på middag och att bara få komma iväg hemifrån över en middag med trevliga samtal och mysiga timmar var så härligt, minns liksom inte när vi var på middag senast (och det är förhoppningsvis inte för att vi inte kan bete oss haha, utan för att läget varit som det varit och verkligen alla runt omkring oss varit sjuka i omgångar)?! Har fascinerats av magiska solnedgångar, äntligen fått hänga med bästa Beatrice en hel kväll här hemma, bakat godaste bullarna som jag suktat efter i veckor (hatar att baka, men det var värt det), jobbat i butiken i dagarna tre, packat upp nyheter på hyllor och bord och haft så härliga kundbesök. Dessutom har jag försökt leta efter min totalt bortblåsta inspiration när det kommer till fotografering just nu. Det hänger ihop med otroligt seg respons och engagemang i sociala medier på sistone och känsla av att mina bilder aldrig är bra eller intresseväckande (lagom motiverande när det är vad man försöker jobba med liksom) och kan bli lite galen på hur beroende man som företag är av att SYNAS online för att FINNAS. Men trots lite motvind på det planet så kämpar jag vidare, jag har färdigställt listan över sommarens anställda i våra två butiker (har en sista intervju med en sista tjej som sökt i påsk bara) och bara det är en lättnad, fortsätter köpa in och försöker samtidigt rensa, få översikt på sakerna som finns på lagret redan nu och förstås göra plats för inkommande. Hoppas verkligen att påsken blir fantastisk säljmässigt, eller i alla fall bättre än förra året, för det behövs så mycket efter årets första dystra månader! Projekt-jobbat, tagit beslut för några egna produkter som släpps längre fram i år och hämtat ork i min egentid. Löptränat i vanlig ordning, varit på gymmet och glatt mig över såna enkla saker som att få fylla på kyl/frys, kunna sitta ute i solen och ta en kaffe, hämtlunch med mamma och ljuset som kommit. Tack för det livet.

14 Replies to “SNAPSHOTS VECKA 11”

    • Tack snälla! Kanske inte så mycket påsksaker, jag själv pyntar inte ens hemma, men jag upplever att många kommer till ön till påsken pga långledigt och för att öppna upp sina stugor efter vintern, så det är alltid mer folk en sån storhelg 🙂

  • Du måste börja göra Reels Johanna! Instagram prioriterar de konton som lägger upp reels mycket mer än de som inte gör det. Jag har märkt stor skillnad på mitt konto så testa att göra det. Det var mycket enklare än vad jag trodde att det skulle vara så behöver du hjälp så hör av dig <3 Jag tycker du tar jätte fina bilder men jag förstår din frustration. Jag lyckades gå viral på mitt växtkonto för ca 1,5 månad sedan och sen dess så har det bara fortsatt för mig. Men jag lyckades också knäcka koden för just växterna. Vill du ha lite tips så hör av dig så hjälper jag dig gärna <3

    • Haha jag hade ju börjat med det när du skrev den här kommentaren faktiskt. Men vet inte om det är så jäkla kul, jag tycker ju själv inte om att titta på det 😉 Men försöker och du har ju sett, flera i veckan senaste tiden nu och tack för att du tipsar och bryr dig! <3 Så kul att det går bra för dig, jag har verkligen inte lyckats knäcka koden och gillar inte den känslan när man lägger så djävulskt mycket tid på detta... Hör av mig till dig, behöver verkligen tips! <3

    • De var jättegoda om jag får säga det själv! 😉 Supermysigt, sånt har man saknat! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *