SNART ÄR DET JULAFTON

Det sa bara svisch och så passerade ungefär hela veckan. Men jag har minsann hunnit med och så mycket pusselbitar har fallit på plats efter mitt flängande på möten, eviga mailande, googlande och sittande i telefonköer, vilket känns så skönt. Idag flängde jag från ett förmiddagspass på Transportstyrelsen direkt ut till min butik i Västergarn för extraöppet fram till 18, kom hem halv sju och bara pustade ut. Det är först nu som mattheten börjar komma, men ändå så känner jag mig så rofylld och det var så skönt  att komma hem ikväll och bara hinna andas två sekunder. Jag ser verkligen fram emot att få två-tre dygn med avkoppling i juldagarna (men först har jag ännu två öppetdagar i butiken att beta av). Allt är fixat inför julafton förutom två-tre saker till knytisen som vi ska ha på julafton med Patriks familj, men det ska vi ordna imorgon.

Jag är så pirrig på att ge sambon hans julklapp och allt veckans slit resulterade i att jag dessutom kunde ge mig själv den häftigaste av julklappar! Kommer berätta mer inom kort (om bådas julklappar förstås). I mellandagarna ska vi fira också, jag har mycket firande av året som gått att ta igen och det ska skålas med bubbel!

32 svar på ”SNART ÄR DET JULAFTON”

 1. ja här ska nog köpas mat i morgon till julen skinka o sånt där ska göras
  känns som ja ligger efter lite med några klappar men flera kommer i morgon
  ha en jätte fin lördag nu då kram

  1. Hihi han blev verkligen överraskad! 😉 Tack så mycket fina du, hoppas du också har haft en mysig julhelg vännen, det var du så värd! <3

 2. Ja tänk, jag tycker att hela december bara svishade förbi 🙂 Känner igen det, när man är mitt uppe i något så håller man ut liksom men när det lugnar sig lite så kommer det ikapp en och man kan bli alldeles matt 🙂 Visst är det lycka att ge bort fina klappar till de man tycker om. Kram

  1. Jaaa, fasen vad fort det gick alltså!! Ja det är ju tyvärr lite så och jag känner först nu när det är lite lugnare hur skönt det ska bli med mer fritt och LEDIGA helger sen i januari, för jag behöver det sååå mycket!! 🙂 Kram på dig!

 3. ja det är galet att det faktiskt är julafton imorgon! åh vad jag längtar! 😀

  sv; vi hade en fantastisk resa!! 😀 jag kan verkligen rekommendera att åka till new york i juletider!! 😀

  shit! det är galet som du säger att du har varit egen i tre år. så kul!! 😀

  sorry för supersent svar. men orken, lusten och tiden har inte varit den bästa för bloggen. jag hoppas det blir bättre med allt det nästa år 🙂 hoppas allt är bra med dig vännen och att du får en mysig jul 😀 kramar <3

 4. Hej på dig!
  Den näst sista luckan i min julkalender har nu öppnats, och därunder gömde sig chansen att vinna ett helt valfritt smycke till ett värde av max 399kr från 7East! Vill du vara med och tävla? 🙂 Klicka då på länken nedan! Förövrigt så hoppas jag att du får en supermysig kväll, för min del blir det uppesittarkväll för hela slanten! Ska du också kolla? 🙂
  https://martinaolsson.myshowroom.se/127464/julkalender-lucka-23-7/

  1. Tack raring <3 Ja, nu blir det avkoppling i flera dagar efter lördag eftermiddag när jag jobbat sista butikspasset för året 🙂 Kramar och gott nytt år!! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *