SOMMARENS HÖJDPUNKTER

Jag hade krav på den här sommaren, ville att den skulle bli personligen bättre än de senaste och inte riktigt bara få passera sådär som den lätt gör. Jag investerade därför i åtta lediga dagar som endast blev sex lediga dagar (ja det kostar löner till mina anställda så därför är det en investering att vara ledig som chef och nej det betyder inte att man är helt ledig ändå för ständigt tillgänglig på telefon och jo det händer alltid något), badade mer än vad jag gjort sammanlagt de senaste fyra somrarna, såg till att boka in flera mysiga date-nights med karln både hemma och ute på stan tillsammans (bästa beslutet och så underbart att få ha VÅR tid), vi provade nya restauranger och besökte våra favoriter, hade en halvdag på stranden, en natt på Fårö och campade i bilen vilket var så underbart, några dygn ute hos mina föräldrar och ljuvliga löptur strax efter 05 om mornarna för att få andas egentid och träning i ett.

Summerar jag sommaren så är jag glad att vi utnyttjade den så väl, vid de tillfällen vi kunde, men det där med att ha lediga dagar ger mig mer ångest än lugn om jag ska vara helt ärlig. Jag vill ha kontrollen och känner inte riktigt att det går att släppa den mitt under högsäsong eftersom det alltid händer något, bränder ska släckas och problem lösas, men också för att det kryper i kroppen på mig om halva lediga dagen går och man aldrig kommer iväg på något för man inväntar svar/tider från andra hellediga vanliga människor som absolut inte har bråttom, dagen känns så onödig då och min standardreplik blir ”då kan jag likväl jobba”. Men resten, alla kvällar och sakerna vi gjort har varit så mycket mer än vad jag hade vågat hoppas på att hinna med, och sen det högtryck vi fick i augusti som gjorde att hela månaden och även nu snart halvvägs in i september kändes som en ren bonusmånad på sommaren. Personligen har den verkligen betytt så mycket på många plan och känts lång, även om det gått fort, och det var precis vad jag behövde. 

Andra roliga saker som hänt i sommar:

– Min bästa vän Josefine har förlovat sig och planerar bröllop nästa år, där jag ska vara TOAST MADAME och en av hennes brudtärnor!!! Sån lycka, får liksom rus bara jag tänker på det och hur fint det ska bli, kärleken är det finaste vi har och oj vad vi (jag säger vi för att jag har väntat lika länge som henne) väntat på detta! Att få vara projektledare på något sånt här ska också bli så kul, nervöst och jätteläskigt, en sån ära att få det förtroendet.

– 1a utkast på ett av StyleMood’s största projekt lämnades in precis innan midsommar och det känns galet att vi nu gått in i fas två av detta. Så spännande och jag ser så mycket fram emot att få berätta mer, under hösten förhoppningsvis!!

– Fick ÄNTLIGEN träffa fina Nathaline (och hennes Johan) efter 10 år pratandes online, som hade tagit sig till Gotland och som besökte båda mina butiker, kom med bukett och present och orkade med oss en hel kväll på Leva Kungslador för middag! SÅÅÅ UNDERBART! Nathaline och jag har alltså följt varandra så länge här genom bloggarna och sociala medier, pratat företag och hon har sett hela min företagsresa från noll och ingenting till hit där jag är idag och att få visa henne mitt StyleMood, det var så mäktigt på något sätt, särskilt efter att jag hade släppt oron över att hon skulle bli besviken på vem jag var, Gotland och allt mitt. Jag hade varit så nervös innan, är ju sådär blyg och försiktig och vill inte ta plats medan jag känner in människor först, men alltså när hon kom in i butiken och jag möttes med största värmande kramen så vågade jag äntligen slappna av, hon var precis som jag hade föreställt mig och vännen som jag pratat med så länge där bakom skärmen. Vi hade så trevligt och så mycket att prata ifatt såklart och jag är så glad och tacksam för att de tog sig tid en kväll på sin Gotlands-resa att tillbringa den med mig och Patrik. Önskar att vi hade kunnat ha mer tid ihop, men är så glad för att äntligen ha fått träffa fina Nathaline, TACK för att du är du, bästa supporten, ger mig sån inspiration, idéer och nya tankar och alltid finns där! Betyder massor!!

10 Replies to “SOMMARENS HÖJDPUNKTER”

  • Gulle dig <3 Vi bokade ju hela resan för att vi två äntligen skulle träffas så klart att det fanns tid 😉 Det kändes verkligen som att vi känt varandra i 10 år när vi sågs. Du var precis så där underbar som jag hade föreställt mig och Patrik var han lika underbar! För att inte tala om fina Stylemood! Är så galet nöjd med de som jag köpte i butiken. Använder min Ernst skål nästan hela tiden haha. Och min älskade skärbräda 😉 Längtar redan tills vi ses igen, för det ska vi! <3

    • Men gulle du! <3 Det var verkligen så roligt och ja exakt så kändes det! Du är ju för söt, kan bara säga tack och detsamma och visst är Patrik underbar han också!! 🙂 TACKTACKTACK finaste du för allt ni handlade och för en underbar dag i somras, och ja, klart vi ska ses igen!! <3

  • Låter som om du haft en fin sommar! Jag håller helt med, hatar att sitta och vänta på att få svar hur dagen blir. Tycker om att göra saker tidigt, vilket inte många delar förståelse kring 😅

    • Det hade jag absolut! HAha bra att jag inte är ensam om det och exakt så känns det, folk förstår inte 😉

  • Låter som du tagit tillvara på sommaren och den lilla ledigheten. Och gud vad kul med bröllop att se fram emot, jag har varit på två stycken i år!

    • Ja jag försökte även om den gick så fort! Verkligen, ska bli såååå kul!! Åh vad roligt att du hunnit med två stycken i år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *