SOMMARLIVET

Hur sommarlivet går? Jobbajobbajobba-äta-träna-sova och så börjar det om, varenda dag fram till sista augusti. Fantastisk tid på året är det och det syns här när bloggen ekar tom på personliga och välskrivna inlägg, men någonstans så vet jag att ni kommer förlåta mig även detta år. Det har varit brutala, men fantastiska veckor under juni, säsongen startade SÅ tidigt (brukar dra igång vecka 28 annars) och det är verkligen något jag är tacksam över eftersom det hållit mig mer än sysselsatt, givit webshopen rekord-ökningar och bidragit till ännu större driv. Älskar att få göra det jag gör!

Till sommaren har vi tagit in en hel del nya återförsäljare detta år, noga utvalda och med eftertanke, vilket känns så bra och fint för utvecklingen av bolaget i stort. Under veckan börjar även alla sommarjobbare och de senaste dygnen har jag prickat av både utplock av vårens sista styling, sista inköpssvängen inför denna säsong (ska bara hämta sista lasset på norra ön på fredagmorgon) och vårens sista leverans av egenbyggda möbler, så nu är fokuset helt på butikerna och webshopen närmaste två månaderna innan vi tar oss an andra uppdrag igen.

Men hur mår ni i sommarvärmen? Bra hoppas jag och är ni på Gotland i sommar, lova att komma förbi någon av butikerna och säga hej! Kram

10 Replies to “SOMMARLIVET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *