SOON IT WILL BE VALENTINES DAY

– I samarbete med Partykungen.se –

Har sett så många kärleksfilmer på sistone så nu hoppas jag nästan att sambon ska gå helt crazy romantic på Alla hjärtans dag och att jag ska komma hem till en lägenhet med rosenblad utspridda, att han kommer ha middagen färdig, hjärtformade ballonger uppblåsta, en stor blombukett på bordet, massa paket och något chokladigt till efterrätt. Tänk om, jag skulle smälla av av förvåning tror jag! Vi brukar inte fira speciellt mycket, kärlek ska man visa varje dag, men i år vill jag göra något lite extra och jag har därför själv några överraskningsmoment planerade för Patrik, bland annat en lyxig våffelfrukost, en present och hans favoritchoklad!På Partykungen.se har de massvis av kärleksinspirerat pynt som till exempel ballonger (i alla möjliga färger och former), girlanger, rosenblad och serpentiner och det finns flera roliga presentförslag och godis att klicka hem inför Alla hjärtans dag! Kanske att jag ska hinta om det för Patrik? Eller så får jag ta fram min lite mer romantiska sida och överraska honom med hjärtformade ballonger i mängder! Planerar ni en dejtkväll hemmavid och behöver de där sista detaljer så kika in där! Älskar dessutom företag som alltid erbjuder snabba leveranser och hos Partykungen skickas beställningar som är gjorda innan 15.00, samma dag! Ni hinner alltså ännu planera överraskningar och en riktigt härlig hemmadejt inför onsdag och få hem allt ni kan tänkas behöva för den ultimata myskvällen och för att fixa det mest kärleksfulla pyntet. Så gör som jag och införskaffa massa roligheter och piff inför Alla hjärtans dag hos Partykungen.se!

28 svar på “SOON IT WILL BE VALENTINES DAY

  1. Ja, det lär bli mysigt oavsett! 😀 Vad spännande, hoppas du kommer på något kul 🙂 Kramar

 1. Vad mysigt tänkt av dig, att fira honom och er lite extra! 🙂 Mysigt <3
  Vi brukar oftast inte fira så mycket heller, kanske jag ska chocka min karl och fixa nåt jag med? ;)*ler*

  Hoppas Du får en riktigt härlig lördag<3

  Kramisar!

  1. Ja, det kommer bli lite extra mysigt inför den dagen tänker jag, så ser fram emot att få överraska honom! 🙂 <3 Det tycker jag att du ska göra, det är ju bara roligt! 😉 Hoppas du också har en härlig lördag <3 Kramar!!

 2. Jo du, det vore ju nåt att få komma hem till det 🙂
  Tyvärr är nog sambon och jag lika dåliga på att fira alla hjärtans dag. Vi brukar i och för sig laga någon god mat tillsammans eller gå ut och äta ibland men paket.. Det brukar vi bara ge någon gång ibland och ofta är det inte samtidigt haha.
  Hoppas din dröm går i uppfyllelse
  Kram

  1. Haha ja, drömma kan man ju för det är alltid kul även om jag nöjer mig med betydligt mindre! 😉 Det räcker ju gott och väl med det, så brukar vi också bara göra men i år ville jag ta i lite mer 😉 Ha en fin söndag! Kram

 3. Såå himla synd att dom har så lång leveranstid.. Tänkte beställa därifrån i torsdags men blev osäker på om jag ens skulle hinna få det innan alla hjärtans dag då dom har 7-10 dagar leverans 🙁

  1. Men åh, då hade du klickat i beställningsvaror tror jag för annars har de så snabb leverans och skickar samma dag! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp