STYLEMOOD: SPEGEL

– I samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se

Som ni hörde så startade min vecka med en megalång måndag, men trots att allt inte gick riktigt vägen med bokslutet så fick jag mycket gjort överlag och kvällen fortsatte effektivt. Idag har jag i princip bara hållit på med StyleMood och skickat iväg paket, stuvat om det sista i leveranserna som anländer nästa vecka, fortsatt med styling-planering för butiken eftersom jag ska börja fixa med det på torsdag och spikat lite viktiga datum i kalendern. Under februari är det mycket som händer, dels med alla leveranser som anländer, jag har kursstart för kurs 2 som innehåller tre prov och fem uppsatser, ska på ett nätverks-event för e-handel på Gotland med min moster, jag har flera roliga samarbeten som ska upp och hela butiken ska vändas upp och ner för förändring inför våren och det ska upp lite nya säljhyllor och krokar. Såna här månader uppskattar jag min självdisciplin och planeringsförmåga lite extra känner jag, såna viktiga egenskaper när man har många bollar i luften!

Förresten, jag måste bara visa upp en av vårnyheterna som nu finns i lager. Nämligen denna snygga spegel med mässing-ram! Huuur snygg?! Den är 50 cm i diametern och så maffig, så den gör sig verkligen vacker på väggen. Spegeln kostar 499 SEK. Beställ en på en gång på www.stylemood.se eller spana in alla andra nyheter som finns. Välkomna med beställningar!

Klicka hem spegeln HÄR.

32 svar på “STYLEMOOD: SPEGEL

 1. Du är så duktig med plugg och företag! heja dig<3

  Jag har arbetstränat och tagit pw efter jobb. Snart blir det storhandling, inte så kul med nödvändigt 😉 *ler*
  Skönt när det är gjort 😉

  Hoppas Du får en fin kväll<3 Kram

  1. Tack snälla du för att du tycker det, jag blir så glad av dina ord!! <3 Låter som om du har haft en härlig dag 😉 Ha en fortsatt fin kväll vännen 🙂 <3 Kram!

 2. Åh jag bara älskar den spegeln, precis en sådan jag är ute efter! En galet fin detalj!

  Måste också passa på att säga att jag ÄLSKAR din bloggdesign, superfint <3

  1. Åhh beställ den gärna! Den är ju sååå fin!! <3 Tack snälla du, vad glad jag blir att du tycker det!

 3. Fullspäckad månad! Så kul 🙂 Och jääättefin spegel 🙂 SV: men å tack snälla du!! Blir så glad :* . Haha ja lite snopet när de ringde och berättade att den redan hade gått 🙂 Men det kommer snart nyare och bättre 😉 Kram

  1. Ja det känns friskt och härligt med full fart såhär års! 🙂 Tack snälla, jag personligen älskar den!! 🙂 Och du, som du säger, det kommer bättre och man får ha lite tålamod 😉 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp