TJUVGLIMT FRÅN NYA BUTIKEN

Efter fyra dagar in action för flytt till NYA butikslokalen är jag nu helt mör! Här har det burits tungt, planerats, släpats, flyttats, kämpats, svettats, kliats i huvudet för att försöka förstå hur allt skall få plats, gjorts om, filmats, fotats och stylats. Dagarna har varit långa, idag väckte jag Beatrice vid sex för att åka ut direkt till butiken och börja uppackningen av allt som flyttats (och vi var inte hemma förrän först efter sju ikväll). MEN, det blir så rackarns bra ska ni veta och jag kommer visa er bilder från invigningsminglet som är på midsommardagen och hur det färdiga resultatet blev! Idag får ni nöja er med några tjuvglimtar bara, men hoppas ni gillar dem och glad midsommar!

24 svar på ”TJUVGLIMT FRÅN NYA BUTIKEN”

 1. Åh, det ser ju jättefin ut! Lycka till på invigningen imorgon!

  Svar: Tack för din varma kommentar och gratulation till min syster. Min granne är jag inte förtjust i nej, men sedan förra helgen har det varit lugnt.

  Trevlig midsommar, Johanna!
  Kram

  1. Tack fina Jasmine för lycka-till-hälsningen, det var en fantastisk dag! Trevlig sommar vännen!
   Kram

 2. Wao så kul med ny butik. Ska försöka åka förbi när jag kommer över till Ön nästa helg. Din egna byrå är ju helt underbar. Kortsidorna är ju bara så amazing. Så grym du är.

  1. Ja det är så himla kul!! Åh så roligt, hoppas ni hinner kika förbi för ni är såå välkomna till nya butiken!! 😀 Tack så mycket, älskar min gamla köpmansdisk som jag målat i min egna kulör, blev sååå fint. Tack snälla rara Kamilla!

 3. Alltså, WOW!!!! Din butik nu är helt magiskt, underbar och helt perfekt. Jag är verkligen tom på ord hur stolt jag är över det du gjort. Alltså jag kan inte förklara det, och duuuuu!! Du är bäst och jag älskar att ag fått varit med dig en hel vecka samt att det blir flera dagar nu i sommar! 😍🙏

  1. TACK BÄSTA DU och jag hade inte kunnat få klart flytten utan dig!!!! <3 Det blev så jäkla bra, så jag kan inte tacka dig nog för all hjälp jag fått under veckan och all din energi som du gett mig sista dagarna inför öppningen!! DU ÄR BÄST och jag älskar oss, vårt teamwork och hur kul vi har! Ser fram emot flera dagar i sommar bästis!! <3

  1. Åh vad glad jag blir att du tycker det! 😀 Jag med, min favvis!!! Ja precis, det är min ”nya” kassadisk som jag rustat upp med min kulör Strandvägen och ny bänkskiva 🙂 Förstår dig helt, alla vill ha den typ ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *