TJUVKIK PÅ MIN ALLDELES EGNA KOLLEKTION

– Inlägget presenteras i samarbete med mitt egna bolag StyleMood –

Det är så himla kul att ni är så peppiga och nyfikna på det som komma skall, det som jag jobbar med emellan alla andra projekt just nu, nämligen min ALLDELES EGNA KOLLEKTION. Jag har designat, ritat och planerat några olika möbler och inredningsdetaljer som går i skandinavisk, hållbar och tidlös stil, som ska symbolisera mitt egna varumärke och glänsa av att vara producerade av omtanke. Min kollektion ska (och går) hand i hand med det StyleMood är och står för, det hållbara för miljö och konsumtion, det tidlösa för att hålla länge och bli en klassiker i hemmet, samt det unika genom att sticka ut lite och vara omsorgsfullt tillverkat för hand (AV MINA HÄNDER). Jag har som mål att skapa den här första kollektionen för släpp under våren (tänker mig mot påsk) och att jag sedan i framtiden ska släppa kanske två kollektioner per år, en på våren och en på hösten, för jag vill skapa mer. Mina egna produkter kommer att gå under ett eget namn och logga, men säljas och finnas under StyleMood som återförsäljare och jag går just nu omkring och funderar på själva produktnamnen som också ska få specifika namn, samt ett gemensamt kollektionsnamn. Har några små idéer och tycker att just namn, logga och skapandet av allt är så himla kul!

Jag är så stolt och tror att det kommer bli magiskt, stå ut med väntan och ni ska få se resten! Här får ni se en glimt av första produkten, så nu undrar jag… Vad tycker ni av det lilla ni ser?!

30 svar på ”TJUVKIK PÅ MIN ALLDELES EGNA KOLLEKTION”

 1. Klart man är himla peppad på detta, och du ska vara otroligt stolt över dig själv! Alltså WOW att lyckas med detta, och liksom få göra det man tycker är så roligt 😀 Heja dig Johanna!!

  1. TACK snälla Emma och ja, det känns ändå stort och så kul! Det är en lyx att få jobba med det man älskar och jag är glad att jag skapat mitt egna! 😀 TACK!!

  1. Tack snälla du! 🙂 Ja den är också viktig att förmedla tycker jag <3 Tack finis!!!

   Ha en fin söndag.
   Kramar!

 2. Vilken otroligt rolig idé 😀 Jag hoppas verkligen att du själv inser hur otroligt driven du är! Stylemood är inte ens 5 år gammalt och du designar redan egna produkter 😀 Jag tror de kommer sälja som smör och kan inget annat än att gratulera 😀

  1. Tack och ja, så himla kul att få skapa sitt egna! 😀 Det är jag glad att jag är, sen är det klart jag har dagar när jag funderar på varför jag inte typ sätter fart, men det hör ju till för att komma på nya saker och hjälpa utvecklingen 🙂 Känns stort!! Tusen tack fina du, jag hoppas att kunderna ska gilla mina produkter 😀

  1. ÅHHH tack fina Matilda, vad glad jag blir av din kommentar!!!! TACK SNÄLLA för peppen!!! <33

 3. Jag kan bara säga att jag verkligen ser fram emot att få se mer av det du designar, för det man får se här är verkligen superfint! 😀 Kram

  1. Åh vad glad jag blir för det, tack snälla!! 😀 Ska bli så kul och visa mer!! 😀 Kram

  1. Det är verkligen superkul!! 🙂 Och ja, jag älskar att skapa och få pyssla ihop själv så det är kul 🙂

  1. Åh tack vännen, vad glad jag blir att du tycker det!! 🙂 Ja, det är så kul att så många läsare faktiskt hängt med nästan från start! 😀 Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *