TRANSPARENTA GLASÖGON

– Betalt inlägg i samarbete med luxreaders.se –

Transparenta glasögon är en ny trend

Det fanns en tid när jag trodde att den transparenta eller genomskinliga modetrenden bara var för sociala medier. Det fanns inget sätt jag kunde se denna trend ta över gatorna i Sverige. Men så kom genomskinliga glasögon och jag ändrade mig. Även om genomskinliga t-shirts inte är för alla, kan alla tycka att ett par genomskinliga glasögon är snygga. Faktum är att jag älskar dem eftersom de ger mig en omedelbar rolig och cool look. Det är ingen hemlighet att mode med genomskinliga glasögon dominerar scenen just nu. Jag vet att svarta bågar är tidlösa och allt men den här trenden här är hur du sticker ut. Det låter folk veta att du inte bara ser ”bra” ut i glasögon, du är något mer.

Trenden är här för att stanna

Trenden med genomskinliga glasögon har funnits i flera år, men är särskilt heta just nu. Kändisar har tagit på sig dessa diskreta snygga bågar. För dessa glasögon ser bra ut på nästan alla. De är det perfekta tillbehöret för alla hårfärger, hudtoner och åldrar. Dessutom, eftersom ramarna är genomskinliga, kommer de inte att se alltför distraherande ut utan framhäva dina ögon och kindben.

Deras förmåga att övergå från ”att vara hemma”-glasögon till ”lördagskväll” är det som gör dem så älskvärda.

Välj rätt glasögonram. Precis som alla andra glasögonstilar kommer genomskinliga glasögon också i olika former och design. Du kan välja vilken stil du vill så länge den kompletterar din ansiktsform. När du väl vet vad din ansiktsform är kan du fortsätta med att köpa den mest smickrande genomskinliga bågen. Kantiga ansiktsformer ser bäst ut mot klara runda glasögonbågar med mjukare kanter.

Ju lättare, desto bättre

Även om jag har sagt att glasögon med klara bågar passar till varje outfit, passar de bäst ihop med ljusa outfits. Eftersom utseendet på dessa bågar är så subtilt kan mörka färger ta bort deras glans och kommer inte att få dem att sticka ut. Eftersom du har investerat i denna chica modeaccessoar, skulle du vilja att folk skulle lägga märke till det och berömma hur bra de ser ut på dig. Men om du bär mörka färger kommer dina klara ramar inte att leva sitt bästa liv.

Säg nej till mycket smink

Transparenta glasögon handlar om enkelhet och subtilitet. Mycket smink kommer inte att se bra ut med dessa bågar. Om du vill lägga till stilen på dina genomskinliga glasögon, välj naken ögonskugga och ljusa eyelinertoner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *