VAD HÄNDE MED VECKAN?

Känner bara ”vad hände med veckan?”. Jag har varit iväg och jobbat ett förmiddagspass på Transportstyrelsen idag, sprungit några ärenden på stan, gjort 9km fredagsfys, fått undan mailhögen och ska fortsätta jobba hela kvällen faktiskt. Behöver nämligen göra det sista för bokföringen för enskilda firman som avslutats och få bort såna tråk-måsten, blir ju så skönt när jag kan släppa firmans skyldigheter helt och hållet. Då blir det bara fokus på bolaget och det kommer kännas riktigt bra. I helgen ska jag spendera större delen av tiden ute i butiken förstås eftersom jag håller öppet, så hoppas på mycket besök och härliga möten, samt att jag kan bli färdig med min stora möbel som är i slutskedet av byggprocessen. Vi, jag och karln, ska även möta upp mina brorsor och pappa för frukost på stan på söndagsmorgonen och hinna med kalas sen mot kvällen, så vi har verkligen härliga helgplaner utöver våra jobbtimmar! Ska ni göra något kul i helgen?

18 Replies to “VAD HÄNDE MED VECKAN?”

 • ja men det låter som bra planer här blir en lugn helg hoppas ja känner orken är sådär efter veckan
  kramar fin lördag nu då

 • Jag har nog aldrig arbetat så mycket under en helg som denna. Igår arbetade jag i 12 timmar och idag är det fortfarande mycket jobb som väntar. Men det är så himla roligt så jag klagar absolut inte. Vill försöka få så mycket gjort denna helgen så att man inte har en massa arbeten nu när en ny vecka starar imorgon 😛

  • Haha ojdå, jäklar vad najs och bra, förstår känslan att man vill ha mycket gjort inför ny vecka!! 🙂 Heja!!

 • Filmen var inte så bra tyvärr 😛

  Helgen har varit lugn för mig, var ute en sväng i Lördags på fotbollsmatch å sedan tapas, men det blev inte allt för sent 🙂

 • Det lät som härliga helgplaner, hoppas den blev minst lika bra som det lät på förhand 🙂 Jag och sambon var på date i fredags och åt god mat, drack goda drinkar och var på stand up med komikern Anders Jansson. I lördags hängde jag med mina tjejer hela dagen och lekte i lekpark och sedan lekte vi hemma och avslutade med att titta på fotbollen på tv. I söndags tog vi det mest lugnt hemma, jag sov en stund på dagen inför nattpasset jag jobbar nu 🙂 Hoppas du får en fin start på den nya veckan <3

  • Låter som en riktigt härlig helg, hoppas du njöt 🙂 Ha en fin torsdag imorgon! 🙂 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *