VECKORNA SOM GÅTT

Blir så glad att ni gläds med mig för mina och bolagets fina framgångar detta år. Det känns så vackert att ni är glada för min skull och jag är verkligen tacksam för det. Ibland känns det som om det är allt jag pratar om, men som egen företagare är det en livsstil, man lever med sitt företag. Det är inget man går hem från på kvällarna och det är inget som tar slut efter veckan, det är med en så nära inpå hela tiden.

Försöker åtminstone tänka på att inläggen ska variera lite så hoppas att ni står ut ändå. Förra veckan var jag gräsänkling i dagarna tre, så jag passade på gå ut och käka med en annan företags-böna, jobba, ha brorsan över på middag, träna lite extra, ha kundkväll i butiken och prata ifatt med mina vänner över telefon (ja jag är sällskapssjuk allt som oftast). Den här veckan har jag ägnat åt att få färdigt de första julkalendrarna som i fredags börjades skickas ut till de första kunderna och så har jag checkat av massor av deadlines och kundprojekt från min att-göra-lista, allt från samarbeten, fakturor, bygga färdigt en hylla till Visby Färgcenter, hälsat på hos lammbonden och gosat med lammungar (och köpt in fler lammskinn såklart) samt haft en halvdag med rensning på lagret. Det har varit så stressigt emellanåt, men nu när vi närmar oss slutet av veckan så är jag så lättad över att ha hunnit få så mycket gjort och under kommande vecka är det julkalendrarna som står i fokus för att om några veckor kunna vara helt färdig med dem för detta år.

20 Replies to “VECKORNA SOM GÅTT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *