VI ÄR HEMMA IGEN

Vad kul att ni gillade inlägget om Mykonos, jag ska absolut presentera resten av öarna vi besökte under vår ö-luff i liknande inlägg framöver, så håll utkik! Vi har haft det helt fantastiskt men sen igår (på min 26e födelsedag) eftermiddag är vi hemma på Gotland igen och det känns även det så otroligt härligt faktiskt, jag har längtat efter att hänga både i butiken, hemma i vår nya lägenhet och att få JOBBA. Det är mycket som händer i höst och jag har redan nu första dagen efter resan hunnit både jobba ett förmiddagspass på Transportstyrelsen, nätverkat och planerat lite nya grejer med Visby Färgcenter inför hösten samt fått ett otroligt roligt telefonsamtal och möte inbokat på torsdag. Webshopen är uppdaterad, höstnyheter landar på lagret imorgon och jag har gått igenom största delen av mailkorgen som släpat efter.

Nu tar vi oss an hösten med full kraft, både sambon och jag har siktet inställt på intensivt jobbande närmaste månaderna, snacka om att jag är dunderladdad. Jag har ganska mycket att ta igen de närmaste dagarna ännu (livet som egenföretagare ni vet) men det känns väldigt roligt för nu dundrar det in både höstnyheter, events, samarbeten och julplanering. Ni kanske har sett att jag har släppt årets julkalender för förköp, förra året blev det en succé! Har fått massa beställningar redan, vilket känns så himla roligt och har även ett skåp som ska byggas till en kund under september, så nu är det järnet som gäller. Tror faktiskt att jag har livets höst framför mig!

24 svar på ”VI ÄR HEMMA IGEN”

 1. Vilken underbar resa ni hade i Grekland. Har följt dig via insta och varit så avis på er. Ha en underbar vecka nu med allt vad som du ska hitta på. Kram Kamilla

  1. Ja den var helt fantastisk 🙂 Åh kan tro det!! Tack snälla du och hoppas du har en underbar helg! Kram

  1. Det är jag verkligen, en sån drömresa! 😀 Åh tack fina för att du saknat mina regelbundna inlägg, ska bättra mig nu <3

 2. Tack så mycket fina du! 🙂 <3
  Härligt att ni hade det bra i Grekland. Och härligt att du tycker det är skönt att vara tillbaka hemma igen. Då vet man att livet och jobbet är rätt så bra 🙂

  1. Varsågod fina <3 🙂
   Ja helt underbart, en drömresa!! Och precis, det är fantastiskt att man kan längta till vardag och jobb, det känns som man har hittat rätt då 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *