VILKEN FANTASTISK MIDSOMMARHELG

Alltså jag vet inte var jag ska börja, jag är tom på ord men fylld av sån tacksamhet, lycka, kärlek och glädje i hjärtat. Midsommarhelgen har varit fantastisk, vi har haft det så mysigt och umgåtts med våra vänner och firat, grillat, ätit jordgubbar som sig bör, hårdjobbat, slitit och haft en helt fantastisk öppningshelg i nya butiken! Snudd på att allt ännu känns helt overkligt men nej, det har faktiskt hänt.

Jag har fått blombud av fina Nathaline, mina föräldrar och andra vänner, haft så otroligt många lyckönskningar skrivna i DM, sms eller pm och hört galna glädjetjut från bekanta, familj, vänner, stammisar och nya kunder som kommit till nya butiken. Det blev succé och en av de bästa dagarna i min företagskarriär, när jag äntligen öppnade min andra butik. Som jag kämpat, slitit mitt hår, tänkt, jobbat och visat mig själv att jag kan, förtjänar och är så redo för det här.

Midsommardagen 2019 öppnade jag den nyrenoverade butiken i Västergarn och nu exakt ett år senare på midsommardagen förverkligade jag ytterligare en dröm och öppnade en andra butik, i Ljugarn. Att bara påminna sig själv om allt som hänt senaste året, det är helt crazy och jag känner att inget kan stoppa mig nu, så redo för sommaren och resten av året!

6 svar på ”VILKEN FANTASTISK MIDSOMMARHELG”

  1. Så fint att du fick blomsterbud och så lycklig du ska vara du är så väl värd det också. Kommer du vara mest i nya butiken i sommar? Jag kommer ju som sagt till Gotland vecka 32, så vore kul att besöka dig då

    1. Ja så himla glad för det! Nej jag är mest i min gamla i Västergarn eftersom jag har huvudlagret där. 🙂 Du är så välkommen till båda butikerna!! 🙂

    1. Tusen tack för det!! Ja tänk hur länge sen det känns som att det var, och nu med webshopen och två butiker (inte tre ännu, hehe), det är verkligen drömmar som går i uppfyllelse! 🙂 Precis det har du ju och jag är så glad och tacksam att du handlat av mig!

  2. Att du öppnat butiken är verkligen ett sånt himla stort steg, visar vilket himla driv du har vilket jag älskar och inspireras så mycket av! Önskar dig verkligen all lycka till nu 😀 Så fint att du fick blombud av Nathaline, så gulligt! Låter verkligen som att du haft ett par helt fantastiska dagar <3 Kram på dig!

    1. Jaaaa, det är verkligen helt fantastiskt!! Känns så häftigt! Tack snälla Emma för dina fina ord och för dina lyckönskningar, jag ska göra mitt bästa!! 😀 Verkligen supergulligt av henne och blev så glad! Hoppas din sommar börjat bra <3 Stor kram till dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *