WEEK 10, BE KIND TO ME

– Inlägget presenteras i samarbete med mitt egna företag StyleMood –

Jag går ut hårt, det är ny vecka och min attgöra-lista är så full att jag verkligen inte har möjlighet att sacka efter! Det är tre stycken uppsatser, en rapport och en powerpoint-presentation angående processorienterat arbete som ska in innan torsdagskväll. Det väntas en stor leverans i slutet av veckan vilket kräver en del förberedelser, några webshops-beställningar ska packas och lämnas iväg innan 16:00 idag, webshopen är precis uppdaterad med nya veckoerbjudanden och jag har en del annat att gå igenom där, bloggsamarbeten som ska skrivas och göras redo för publicering och uppå det det här måste jag få in ganska många timmar med produktfotografering då det kommit så mycket vackra vårnyheter som ska synliggöras via sociala kanaler och i kommande kampanjer. Den muntliga examinationen ska förberedas, jag har några sociala tillställningar planerade, marknadsföringen ska skötas och jag har en del målning i butiken att göra inför uppsättande av ny säljhylla och krokar. Kommer definitivt bli tufft! Om det finns en tanke att ge upp? ALDRIG!

En av vårens alla nyheter är denna fantastiska ullpläd i finaste babyblått, underbart gosig och perfekt som present. Den finns att klicka hem på www.stylemood.se för 699 SEK. Välkomna med beställningar!

26 svar på ”WEEK 10, BE KIND TO ME”

 1. Men jösses vilken vecka! Men som du säger, ingen idé att ge upp nej, bara att köra! DU ÄR GRYM vännen! Glöm aldrig det! Och ha en fantastisk vecka – let’s do this! <33

 2. Du är så grym, med allt du gör och hinner med! Heja dig 🙂
  Så skönt när du kan bocka av nån av de sakerna sen ;)<3

  Hoppas Du får en bra start på veckan! 🙂

  Sv: Tack för att du lämnar så fina och peppande kommentarer förresten<3

  Kramar

  1. Tack snälla du!! 🙂 Ja gud vad jag ska njuta då för nu är det jäkligt jobbigt 😉 <3
   Hoppas du har en fin tisdag och varsågod, så lite så vännen! <3
   Kramar!

 3. Herregud va mycket du har att göra denna veckan :/ Hoppas att det kommer gå bra för dig. Jag sov en extra halvtimme idag. Har ingen energi what so ever men när jag är klar med alla morgonhundarna tänkte jag gå en power walk med min mammas hund och lyssna på min favoritpodd som äntligen har börjat igen 😀

  1. Ja, den här veckan är så tung och vet ännu inte hur jag ska få ihop allt. Tack snälla och vad skönt att du unnade dig det, det behöver man verkligen! 🙂

 4. det enda är en sjukskriven ullie har inga pengar suck o man vill köpa allt som dessa fin läckerheter en go filt o svepa om sej i soffan men ja drömmer om dina fina det är åtminstone jätte kul o kikapå allt fint
  krma på dej

  1. Jag förstår dig vännen och tyvärr hamnar man i situationer ibland där man inte kan shoppa, men blir så glad att du gillar produkter och tycker att de är fina. <3 Kram på dig.

  1. Ja, har skavsår i magen av den här veckan och det har bara gått ett dygn! 😉 Men jag sliter på och så kommer jag ju snart ha kommit ut på andra sidan tunneln och då kommer det kännas så skönt! 🙂 Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *