WORK, WORK, WORK

Herre bananas, jag var tvungen att prioritera bort bloggen för jissus vilket jobbfokus jag haft. Har hängt i nya butiken i Ljugarn två hela dagar, målat, börjat packa upp varor, städat och fixat med mamma som hjälp, sen har jag klämt in tre pass på TS, svarat på frågor om mig som företagare och företaget (som jag hoppas att jag får yttra mig mer om inom kort), packat beställningar, kört mailrace, köpt in nya grejer, skött leveranser och förbeställningar och kontaktat några nya leverantörer som jag är intresserade av inför sommaren. Klämde in en ute-fika med tjejerna igår och det gav som alltid påfyllt energi och idag spenderade jag många timmar i stora butiken (förstår ni att jag menar huvudbutiken då, den där jag har lager och har öppet året om?) för att möblera om, göra extra fint inför nästa veckas storhelg (trots café-byggkaoset som råder i ena hörnet…) och flytta ut bambumöbler som sålt och ska levereras till kund. Nu pustar jag ut och tänkte att jag ville visa att jag faktiskt lever, bara att jag jobbar så otroligt mycket på alla fronter. Ikväll hämtar vi pizza och latar oss i soffan, trevlig helg kompisar och ja jag lovar att komma med en update på hur långt vi kommit med nya butiken!

40 Replies to “WORK, WORK, WORK”

 • Grym är du som jobbar!! <3 Det låter verkligen som du haft fullt upp med butiken men skönt att du hunnit klämma in några andra aktiviteter och inte bara jobb. Låter helt perfekt med pizza och njut nu av kvällen! Och jag är så taggad på att se mer om butiken, IHHHHH!!! <3

  • Tack bästa du!!!! <3 Ja det är fullt upp, försöker njuta lite denna vecka när Patrik är ledig, men ja det är många bollar i luften nu för att få allt färdigt inför säsongen som kommer <3 JAAAA jag måste visa mer nästa gång jag är ute!!! IHHH!!! <3

  • Men åh, tack!! Åh det lät hur gott om helst!! Min var också smarrig med ruccola, parmesan och lufttorkad skinka 😀

 • Det gjorde du rätt i att ni unnande er en pizza och ska bli superkul att se från din burik, hoppas även att jag får se den i sommar i verkliga livet

  • Ja så himla gott 🙂 Vad kul att du ser fram emot det, ni är sååå välkomna!! 🙂

  • Ja det är verkligen full fart! Precis, högsäsongen börjar ju om en månad ungefär, men den lär inte riktigt bli som vanligt i år, men trots det har jag ju fullt upp redan nu i och med jobbet med nya butiken, och det känns så himla härligt när sommaren i sig ännu känns lite oklar 🙂 Är tacksam över att vara sysselsatt. 🙂

 • Härligt! Och det ser alltid så himla fint ut i dina butiker på bilderna. Hade planerat att besöka Gotland i sommar med familjen men som det ser ut nu så blir det nog inte förrns nästa sommar. Skulle vara så kul att besöka någon av dina butiker 🙂

  • Men åh tack snälla för det! Nej det förstår jag, men jag ser fram emot att ni kommer till ön och ett besök i någon av mina butiker, ni är så välkomna! 🙂

  • Ja det är verkligen roligt att jag är sysselsatt, det känns bra i hjärtat när man byggt upp något själv. 🙂 Tack snälla!! Kram

  • Haha, nej man lever ju lite olika liv helt klart, men jag älskar att ha fullt upp, då känner jag verkligen att jag lever 😀

 • Livet är att prioritera helt klart!! Hör att det är mycket som hänt och pågår vilket är himla kul det också 😀 Guldkant på vardagen! Ha en fin kväll nu Johanna <3

  • Jaa absolut!! Det händer massvis nu och det känns fantastiskt 😀 Tack snälla Emma, hoppas du har en mysig långhelg <3

 • Åh förstår att de är mycket jobb nu!! Måste besöka någon av dina butiker i sommar då vi kanska ska åka till Gotland och åka runt lite, beroende på vad som händer med pandemin då såklart!! Men är jättetaggad på det isåfall om de blir av😍

  • Ja helt galet!! Det måste du göra, du är såååå välkommen och oj vad jag ser fram emot att träffas live!! 🙂 Så kul, håller alla tummarna för att det blir Gotland för er i sommar!!! 😀 Kram

 • Att du hinner med allting ändå, förstår att bloggen får hamna efter lite ibland 🙂 Trots att det låter som att du inte haft en ledig stund så låter det väldigt roligt!

  • Ja konstigt tycker jag själv ibland också, men precis då får bloggen lida lite 🙂 Ja min vardag är väldigt rolig just nu!!

 • Jag upplever att jag också har kommit in och fått ett väldigt bra workflow. Och när man väl har det så går man in med 110 för man vill få gjort så mycket som bara den innan en dipp kommer. Härligt att du fått gjort så mycket men glöm inte att andas också :*

  • Åh så härligt att du också har det! 🙂 Jaa exakt så men jag älskar också dessa bubblor med massa jobb, jag känner mig så kreativ då. Det gör jag också, emellanåt då och då och tack fina du för omtanken :*

 • Fullt ös låter det som! Wow vad häftigt att läsa om ditt företagande, så inspirerande verkligen! Har funderat mycket på det där att vara sin egen på sistone. Mycket som lockar, mycket som avskräcker, haha… 🙂 Men någon gång kanske! När en stark idé finns. Oavsett, heja dig!

  • Ja det är det verkligen! Tack snälla du för det, vad glad jag blir att du tycker det. Haha förstår det, det är ju alla delar i ett, men det är värt det i slutändan! 🙂 TACK fina!

 • Det är så härligt att ta del av din energi och arbetet du gör – det inspirerar! Heja dig! <3

  Svar: Tack för din fina kommentar. Det känns roligt att ha underlaget för att kunna sätta ihop en fotobok med bilder från Drömresan till USA.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *