ALLT ÄR INTE EN DANS PÅ ROSOR

När saker löser sig, då blir lättnaden stor. Man behöver bli påmind om vissa saker ibland, värde och betydelse av det man gör och har. Nu kan jag i alla fall lugna ner mig själv med att ha fått mina böcker färdiga tills att jag börjar plugga på måndag och även fått beviljat studiemedel. Så jäkla skönt!!

Idag har jag inte gjort så mycket. Förmiddagen började med ett riktigt brakväder här hos oss, blixten slog ner en bit bort, internet la av och jag låg rädd i sängen medan min man var borta på jobbet. Försökte sedan få bukt på internetmodemet på flera olika sätt i timmar utan att lyckas, men som tur var kom Patrik hem i en minut och fixade problemet på 30 sekunder. Puh. Jag är så lyckligt lottad som har min elektriker och som på riktigt vet hur saker fungerar efter en åskknallar! Har hunnit tvätta två maskiner tvätt därefter och diskat, sånt som måste göras.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *