SNACKA OM NYHETER

Nu kan jag väl erkänna vad det är jag ska sysselsätta mig med det närmaste året, nämligen plugg! Jajemän, JAG SKA GÅ OCH BLI PLUGGHÄST IGEN!! Förstår att ni är lika förvånade som jag, för det är verkligen helt overkligt, det bara kom en jäkla impuls sådär att så här ska du göra för att nå till ditt nästa mål, det här är vägen dit sa huvudet. Så okej, på måndag påbörjar jag mina studier för att bli ekonomiassistent och allt är på distans, så jag har hur mycket möjlighet som helst att få styra mitt eget pluggande! Det ska verkligen bli roligt och jag är så glad för min egen skull att jag vet åt vilket håll jag vill lägga mitt fokus nu.

Förövrigt så har det varit en tung dag idag och jag har varit vaken sen halv fem. Men har haft turen att få ha bra sällskap hos mig i alla fall, för Josse och Mio var nämligen på besök under dagen. Tänk, nu går den lilla av sig själv, det är så man blir alldeles varm inombords!

 
 

0 Replies to “SNACKA OM NYHETER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *