’CAUSE I’M HAPPY

Igårkväll gjorde jag upp en ny plan för hösten. Eller vadå ny, jag hade ju inte ens någon innan? Allt har liksom varit så svävande, jag har tänkt SÅHÄR mycket på alla olika möjligheter, sökt jobb och funderat på vad jag vill uppnå i vägen mot mitt nästa mål. Men hur lätt är det då, tror ni? Jag väger pengar mot erfarenhet och nya kunskaper. Samtidigt har jag tänkt om femtioelva gånger och när jag som igår hade en ”för-mycket-ångest-i-kroppen-dag”, grinade, oroade mig alldeles för mycket för allting och bara kände nej så tog jag faktiskt tag i det och vände upp&ner på mig själv och satte upp en klok och realistisk höstplan i huvudet. Nu håller vi alla tummar vi har.

Update: Samtidigt som jag ska trycka på publiceringsknappen så får jag ett mail som ger mig svar på höstens alla frågor. Nu är planen satt i verket och jag går inte längre sysslolös. Så jäkla skönt och veta att jag har en strukturerad vardag att följa igen, jag är någon, jag ska göra något, jag har en roll i samhället igen (ungefär såna dramatiska tankar har surrat i mitt huvud den senaste veckan).Och för er läsare, jag ska berätta för er nästa vecka. ’CAUSE I’M HAPPY!!

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *