MED LEENDEN OMKRING MIG BLIR DET LÄTTARE

Kräftskivan i fredags med familjen och kusinerna var mysig. Jag älskar skaldjur och det var så härligt att vi kunde sitta ute hela kvällen, prata om allt möjligt (efter några glas vin var vi faktiskt inne på blåvalens könsorgan), skratta och ha det mysigt. Dessutom så gick min dessert (fryst cheesecake med limesmak) hem hos alla, så det var roligt. Vid elvatiden däckade jag i soffan, men vaknade upp pigg och utvilad vid åtta morgonen därpå i min gamla säng. Väckte min man också, som kanske inte alltid är lika morgonpigg som mig, men vid nio satt vi tillsammans med mamma och pappa och åt frukost. Därefter hann vi även med en förmiddagsfika hos farmor&farfar och en sväng på stan innan vi var bortbjudna på 1-årskalas hos Mio, Josse och David. Så mysigt, tänk att det redan (imorgon) har gått ett helt år sedan min fina vän blev mamma!

Gårdagens kväll var lugnare, pizza och häng hemma efter ett dygn borta. Och även denna söndag har fortsatt så, jag har hängt i mina nya mjukisar, jag och min vackra sambo har varit ute och gått en sväng och alldeles strax ska jag sätta igång med maten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *