ÅRETS SISTA SÖNDAG

Kan knappt förstå att året redan sjunger på sista versen, men ack vad glad jag är för det. Vi har en mysig vinter/vår att se fram emot med fantastiska planer, så det glädjer mig ändå att allt det där närmar sig. Förövrigt, nyårsplanerna är spikade sen igårkväll och det känns jättemysigt att få tillbringa kvällen med vänner och middag.
 
Här sitter jag med plugget i knät och läser på lite. Har inte riktigt koncentration för det märker jag, utan försöker göra tusen saker samtidigt också. Har lyckats plocka ut en hel del enstaka glas och grejer ur skåpen som jag tänkte packa in för att lämna av vid Röda Korset, det finns säkert någon som behöver dem bättre än oss. Tycker man rensar hela tiden, men det finns jämt mer att ta av, konstigt nog!
 
 

0 Replies to “ÅRETS SISTA SÖNDAG”

  • eller hur? jag menar tecknat är väl ändå ingen bra förebild för barn? Där man skall ta efter menar jag. Det är bara på skoj! Tror inte ens barn tänker på kalle som kille eller tjej, utan som kalle!

    Vi skall fira nyår med mina föräldrar. Vi ville ta det lugnt, och det blir det hos mina föräldrar 🙂 Och så är mor lugn nära till ett bra BB om så skulle vara haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *