TILL PARADIS MED SÅNG

Lördagsförmiddag är här och jag har fått frukost på sängen av min kärleksfulla karl. Te och julskinka-smörgås, kan man få en bättre start på dagen? Vi kunde då inviga vår sängbricka som vi fick i julklapp, ni vet en sån där liten praktiskt bricka med utfällbara ben och som gör att man kan äta frukost på riktigt i sängen. Ute dalar snöflingorna mot marken och jag myser av att få sitta inne i värmen, men kanske går en sväng ner till havet senare om jag kommer ifrån Administrations-boken.

Ni som har följt mig ett tag vet att jag älskar engelskt porslin. Jag samlar inte på mycket, men just blåvita fat och koppar från England kan jag nog erkänna mig svag för och just därför är det vad jag numera samlar på. Fick lite i födelsedagspresent redan i höstas och nu fick vi mer porslin i julklapp, både ett fat och ett fyra-set med kaffekoppar och det är så vackert.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *