ATT STÅ STILLA OCH REFLEKTERA

Datorn kom i förmiddags och jag har varit iväg och hämtat den! Nu funkar allt som det ska och med en laptop är jag så mycket mer tillgänglig till plugget, jag kan ha med mig den överallt och därför är jag såhääär glad att den är här. Hunnit skriva ganska mycket idag, så två av tre första utkast är i stort sett klara. Ska fortsätta med att analysera utbrändhet i arbetet, vad det kan bero på, psykosociala påverkningar och fysiska påfrestelser och få ihop ett stycke reflektion och förslag på hur man ska förhindra att detta sker. Samtidigt ska jag välja en speciell yrkeskategori och ur det perspektivet förstå utmattningsdepression och hur det kan uppstå?

Just nu läser jag ju Administration 1 och Programhantering, båda kurserna slutar den 2a januari innan jag får påbörja vårterminens kurser. Tänkte åtminstone lyckas beta av de sista modulerna i båda kurserna innan jul och se till att bara ha muntlig examination kvar till mellandagarna. Känns rimligt, jag har faktiskt bara 3 uppsatser och ett prov kvar. Tänk att det redan är december idag och att jag redan har pluggat i över tre månader.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *