UPPSATSSKRIVNING HELA DAN

I lördagskväll när vi kom hem efter en förmiddagsfika hos farmor och farfar, ett kalas med massor av godsaker hos våra vänner och därefter en pratstund hos Patriks mormor, så fick jag något energiryck och rensade ur både städskåp och garderob. Och jäklar vad bra det blev, fick undan så mycket skit och nu kan man återigen gå in i vår walk-in-closet utan problem. Tummen upp för det!

Måndag igen och sambon har ännu en morgon försvunnit iväg mot jobbet. Jag gick upp med honom vid sex och så åt vi frukost tillsammans, sen gick jag och slumrade en timme till när han hade gått. Men nu är jag på gång, sitter och skriver uppsats och det måste jag göra hela dagen. Har inlämning till helgen, så får se till att klura ut knutarna till det arbete som jag måste lämna in och skriva flitigt. Laddar med en kopp te bredvid mig (oj vad te vi börjat dricka förresten?) och hoppas slutföra ett första utkast i alla tre deluppsatser till kvällen!

 
Sen hoppas jag få hämta ut min bärbara dator idag som jag impulsköpte (rättare sagt beställde) i onsdags.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *