EN SÖNDAG UTAN BILD OCH FANTASI

Jag rörde mig inte från soffan på hela dagen igår, utan satt och skrev och skrev, korrekturläste, fixade och justerade mina uppsatser igår innan jag slutligen kunde skicka in arbetet vid åtta. Idag däremot har jag och sambon varit i stan nästintill alla vakna timmar. Jag har lämnat tillbaka min klänning och inte hittat någon ny, sålt kurslitteratur till en bekant (gick alltså på stan i två timmar och gick plus 800 kronor, det är inte alla gånger det sker) och sen var vi bortbjudna på mysfika och tacopajs-middag hos fina Emmie. Mycket vettigt snack om livets svårigheter och hur man kan överdriva moment i vardagen, ibland undrar man ju varför man aldrig blir klok på sig själv men det är inte konstigt i dagens samhälle. Nu ska jag se ”Pirates Of The Caribbean” som må vara en av mina favoritfilmer!
 
Hittat och betalat alla vårens läromedel idag också, så nu är det bara att invänta paketen med böckerna och sen är jag helt redo för vårens kurser! Företagsekonomi 2, Redovisning 2, Affärsjuridik och Affärskommunikation är kurserna som jag ska pricka av till nästa termin och jag längtar verkligen till Redovisnings-kursen drar igång, tror den kommer bli riktigt rolig.
 

0 Replies to “EN SÖNDAG UTAN BILD OCH FANTASI”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *