GOD MORGON FRÅN SOFFAN

Oj vilken lyckad middag vi hade igårkväll. Så mysigt och jag älskar när man har vänner som man kan prata om vad som helst om, det finns inga gränser och allt är så avslappnat och man kan ha hur kul som helst. Middagen bestod av kycklingburgare med en sweetchili-blandad sås och till den serverades friterad klyftpotatis. Efter middagen tog vi fram kaffe, whiskeyflaskan och julens bakverk medans en trött liten 1,5-åring flyttade pallar, lekte med bilar och inte kunde sitta stilla. Vi fick en fin påse med en bukett rosor och smått och gott som en julklapp dessutom och kan inte säga annat än att det är så mysigt att ha dem här helt enkelt.
 
Idag har jag bara en sak att göra och det är att färdigställa min uppsats, eftersom jag aldrig skickade in den igår. Jag får inte gå och sova förens jag är klar, så nu jäklar ska det bli ordning bland underrubrikerna och jämförelserna.
 
 

0 Replies to “GOD MORGON FRÅN SOFFAN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *