LE ANDRA LYCKLIGA

Fick klänningen igår och voila, den var för stor! Vi får se om jag hinner sy till den eller tar en dag på stan innan julafton. Idag är det äntligen fredag, en fredag som jag har längtat till redan sen förra veckan. Ikväll får vi finbesök av våra underbara vänner Josefine, David och lilla Mio, så jag ska förbereda inför middagen så att den går snabbt att sno ihop precis innan de kommer. Dessutom måste jag skriva på Administrations-uppsatsen och helst få in den ikväll för att ens hinna få den rättad innan julafton och innan min muntliga examination. Den innehåller delar där jag ska förhöra och be arbetsgivare svara på mina frågor vilket ingen verkar ha tid till eller vilja göra, för att jag sen ska kunna göra en jämförelse och analys, samt belysa skillnaderna mellan att vara anställd på ett bemanningsföretag eller direkt via företaget man arbetar för. SMÅPANIK, kan vi säga!
 
En sak kan jag åtminstone pricka av från listan och det är att jag har köpt läromedel till nästa års första kurs och får det levererat om några dagar! PERFA.
 

5 Replies to “LE ANDRA LYCKLIGA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *