GRÄDDKOLA OCH PAKET

Kunde inte hålla fokuset uppe på plugget utan ville så gärna börja med julpysslandet istället, så det blev vad jag gjorde! Första omgången gräddkola är gjord så nu är min sambo glad, det var det enda han verkligen ville ha i julgodis-väg. Samtidigt som jag kokade kola ringde det på dörren och där var det, paketet från Frankrike som innehöll pojkvännens julklapp. Öppnade och tjuckikade så att allt var helt och rätt efter den långa fraktvägen och ja, jag är så jäkla nöjd över vad jag klickat hem. Utan att säga för mycket eftersom han läser min blogg emellanåt, men julklappen är perfekt.
 
Är så fylld av julkänsla nu att jag bara njuter. Dessutom lyckades jag pricka in ett A på mitt senaste arbete med uppsatserna i ena kursen och känner bara yesyesyes! Så skönt och betydligt mer motiverande till sista modulen innan jul.
 

 

0 Replies to “GRÄDDKOLA OCH PAKET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *